y sele hund

Eagloo antidrag hundsele svart stor, frontklämma, väst, sele, hund, bil, sele med handtag, valp, bröst, vadderad, justerbar, reflekterande, andningsbart nät, lättvikt, enkel kontroll för utomhuspromenader

278 kr
Amazon.se
as of maj 15, 2024 1:16 e m

Features

 • Hundsele i M: bröstomkrets 37–76 cm, halsomkrets 37–61 cm. Rekommenderas för medelstora hundar som bostonterrier, bulldogg, boxer, tax, lancashire heeler, mops, australian shepherd etc. Välj storlek baserat på din hunds bröstomkrets genom att mäta runt den bredaste delen av din hunds bröst innan du köper. (Om du är mellan storlekar, välj den större storleken och se till att till åt 2–3 cm)
 • Inget drag och bättre kontroll: Vår dragfria sele för hundar är designad med 2 koppelringar i metall och ett extra handtag. Använd bröstklämman för att förhindra att hunden drar och den bakre för en avslappnad promenad. Det robusta handtaget på baksidan är till för att du ska dra igenom säkerhetsbältet för att säkra din hund under körning. Det hjälper också till i svåra situationer som att få in din hund i bilen. Metallringarna är hållbara och robusta
 • Lätta att bära och justera: Denna lilla hundsele är lätt att bära med 2 snabba snäppspännen och är helt justerbar med 4 spännen. Snabbkopplingsspännen säkerställer enkel användning när du sätter på och tar av den. Helt justerbara remmar på bröstet och nacken ger en anpassad passform för din lurviga vän. Skjut den bara över huvudet, anslut snabbfästena och klart!
 • Maximera komforten: Ventilerande luftnät med mjuk svampvadderingsplatta förhindrar skador samt ger extra komfort och svalka under utomhusaktiviteter. Tillverkad av slitstark oxfordnylon och är vadderad med en mjuk kudde för att skydda din hunds hud. Lätt och enkel att rengöra Säker och bekväm: Din hund kommer att njuta av den dagliga promenaden i denna bekväma hundsele!
 • Säkrare skydd: Husdjurs nattsäkerhet är också en stor angelägenhet för oss. Vår hundvästsele har superljusa reflekterande remsor. Den ger god synlighet under alla mörka förhållanden och säkerställer en säker promenad både dag och natt. Nu behöver du inte längre oroa dig för att din vän ska gå vilse utomhus

rabbitgoo No Pull Hundsele L Svart, Front Clip Vest Vadderad Sele Hundbilsele Med Handtag Justerbar Reflekterande Andningsnät Lättvikt Enkel Kontroll För Utomhusvandring

Amazon.se
as of maj 15, 2024 1:16 e m

Features

 • 【STOR HUNDSLAG】 - ★ Mätning av halsens omkrets: 16,1 "- 23,2", Bröstets omkrets: 20,5 "- 36" ★. Se storlekstabellen innan du köper till din underbara hund. Rekommenderade raser: Medium till stora hundar, som Golden Retriever, Huskie, Labrador, Alaska, schäfer, Akita, etc. Gör din hund redo för nästa äventyr med denna attraktiva gula sele!
 • 【NO PULL, NO CHOKE】 - Vår hundsele som inte dras är speciellt designad med 2 Metal Leash Rings för säkrare hundpromenader. Använd CHEST-fästklämman för att förhindra att din hund drar på promenader, perfekt för hundträning eller hundar som tenderar att dra. BACKEN är perfekt för avslappnade promenader, jogging, vandring, etc.
 • 【LÄTT ATT ANVÄNDA】 - Det här problemfria takstammen är lätt att ta på och ta av med sina två spännen med snabb frigöring. Skjut selen över din hunds huvud, SPÄNN upp den, JUSTERA remmarna och så är du klar! Ta tag i topphandtaget för ytterligare kontroll. Lätt och lätt att rengöra
 • 【FULLJUSTERBART】 - Den här justerbara selen har 4 justerbara remmar runt kroppen. Du kan använda dess 2 halsremmar och 2 bröstremmar för att skapa en perfekt passform för din hund med lite utrymme för tillväxt. Inga bekymmer om att glida ut eller kvävas
 • 【SÄKER OCH BEKVÄM】 - Din hund kommer att njuta av den dagliga promenaden i denna komfortiga hundsele! Tillverkad av slitstark nylon Oxford och vadderad med mjuk kudde för att skydda din hunds hud. Andningsbart luftnät håller din hund sval under utomhusaktiviteter. Superljus reflekterande remsor säkerställer en SAFE promenad både dag och natt

SlowTon Set med bilsele för hundar och säkerhetsbälte, husdjurssele med säkerhetsbälte för resa och för daglig användning. Justerbar elastisk rem och sele i tyg som andas väl och med flertalet funktioner för hundar i fordon.

Amazon.se
as of maj 15, 2024 1:16 e m

Features

 • Bröstsele i nättyg som andas väl och med rem: tillverkad av dubbelt nättyg med flanellkanter som fästs med fyra remmar i polypropylen som absorberar svett och andas när din hund bär den. Elastiskt säkerhetsbälte: det är tillverkat av ett slitstarkt nylonband för att skydda hunden, och är töjbart och justerbart i bilen.
 • Lämplig och användarvänlig design: selen med nät i bröstpartiet som andas väl lindrar trycket. Den är anpassningsbar beroende på hur mycket koppellängd du behöver för att fästa den i din bils säkerhetsbälte, men den passar absolut perfekt. Det medföljande säkerhetsbältet är tillräckligt långt så att hunden kan röra sig i baksätet och ligga ner.
 • Selen går runt hundens kropp och nacke och kan användas istället för ett halsband. Remmarna sitter åt ordentligt så att hundarna inte kan röra sig runt i bilen,. Detta förhindrar att de hoppar över till framsätet utan att remmen drar i dem.
 • Fyra spännen på selens rem gör att den enkelt kan justeras så att dina fyrbenta vänner känner sig bekväma, detta gör att den passar små och medelstora hundar eller till och med kattungar och medelstora katter. Säkerhetsbältet kan justeras från 53 cm till 74 cm. (20,87 tum till 29,13 tum.) Lätt att sätta fast i både bilen och bagageutrymmet.
 • Selen kan användas som resesele i bilen för att förhindra att hundar hoppar ut genom fönstret när man är ute och kör. Det kan också användas som en vanlig sele som fästs till ett utdragbart hundkoppel.

Petsafe Deluxe Sele/Koppel, Havsblå, 1,8 m

239 kr
3 new from 239 kr
Free shipping
Amazon.se
as of maj 15, 2024 1:16 e m

Features

 • Lärar bättre ledningssätt: Patenterad martingaleslinga och främre bröstkoppelfäste minimerar din hunds dragning genom att försiktigt styra honom i den riktning du är på väg
 • Bekväm kontroll: Håll ditt husdjur bekvämt, selen kontrollerar säkert ljuset till måttligt dra genom att vila över din hunds bröst istället för halsen, förhindrar kvävning, munkavning eller hosta
 • Lätt och vadderad: Håll din hund sval med mindre täckning än många andra selar; lätt och andningsbar konstruktion med vadderade remmar, samtidigt som den bibehåller kvalitet och hållbarhet
 • Snabb och enkel att installera: De snabbknäppta axel- och magremmarna gör att du enkelt kan montera nylonselen på din hund. Easy Walk Deluxe-selen har också en 1,8 m kabel
 • Notera: Mät hundens halsstorlek för korrekt mätning av bältet

Musonic Hundsele för hundar, anti-drag-sele, No Pull-säkerhetssele för små till medelstora hundar, mjuk, vadderad, ventilerande, justerbar bröstsele, inklusive hundkoppel (S, lila)

Amazon.se
as of maj 15, 2024 1:16 e m

Features

 • S: Lämplig för hundar: Lämplig för hundar med ett bröstomfång på 45–50,8 cm, halsomkrets på 40–47,8 cm och som väger 5–10 kg. (Storlekstabell till vänster) Storleken är mycket viktig, bekräfta det.
 • Superbekväm: Justerbara dubbla remmar vid hals och bröst och mjuka icke-CHAFING-ärmar gör detta till ditt husdjurs favoritbälte. Bekvämt och slitstarkt material: Ventilerande och mjuk, ditt husdjur förtjänar det.
 • Ingen kvävning: Skadar inte ditt husdjurs känsliga hals och luftrör som ett halsband, särskilt om ditt husdjur drar mycket. Sömnad med full reflektionstråd för att säkerställa säkerhet och synlighet på natten.
 • Dra bara på: det är ett nöje för dig och ditt husdjur. Du behöver inte lyfta tassar för att sätta på den. Verkligen klick fast & klart! Den är också lätt att ta av. Det högpresterande spännet kan öppnas snabbt. Inga knutar: Till skillnad från vissa kragar, fastnar den inte i pälsen.
 • Säker hanteringsmetod: ta omedelbart kontroll över din hund under träning och i nödsituationer. Hjälp hunden att komma upp från vattnet och ta med livliga eller stora husdjur i bilen, eftersom selen enkelt kan fästas i säkerhetsbältet. (Kopplet ingår)

Hundsele inget drag för stora medelstora hundar, justerbar reflekterande sele hundsele rymningssäker lätt andningsbar husdjur väst sele medium stor hund för promenader träning kamouflage grön M

272 kr
1 used from 311 kr
Free shipping
Amazon.se
as of maj 15, 2024 1:16 e m

Features

 • Inget dragande och inga andningssvårigheter: Hund flyktskyddande sele har 2 robusta metallkoppel D-ringar med förstärkt söm för säkrare hundpromenader. Du kan fästa bröstringen för att kontrollera din hund när hunden drar. Ryggringen för avslappnade promenader, jogging, vandring, vandring etc. Hundselen anti-dragning har ingen påfrestning på hundens hals, trycket är jämnt fördelat på kroppen för att förhindra drag och kvävning. Och det vertikala handtaget hjälper dig att kontrollera och hjälpa din hund.
 • Lätt att använda och justera: Denna justerbara hundväst-sele med handtag är lätt att sätta på och ta av med enkel design och snabba snäppspännen. Helt justerbara remmar på bröstet och nacken ger en anpassad passform för din håriga vän. Skjut selen över din hunds huvud, spänn på den, justera remmarna så är du redo! Den är perfekt för daglig promenader, jogging, vandring, träning, utomhus nöje.
 • Hållbar och bekväm: Hundens vandringssele använder reptåligt oxfordmaterial slitstarkt ytterlager som är superlätt att rengöra, med långvarig användning. Snabbtorkande och mjukt andningsbart lätt nätfoder för optimal komfort under utomhusaktiviteter även för taktisk träning. Hundselen stor med handtag passar bäst för vuxna hundar och medelstor rasträning.
 • Reflekterande sele för säkerhet: Hundsele anti-drag med nylonband reflekterande sömmar husdjursvästen är synlig under svaga ljusförhållanden, håller din hund säker hela tiden, säkerställer god synlighet när du springer på natten.
 • Storlekslista: Denna hundsele har helt justerbara glidremmar vid bröstet och halsen, passar för extra stor hund till medium som golden retriever, labrador, schäfer, husky, amerikansk bully pitbull, etc. Mät bröst- och halsomkretsen innan köp: anse (se till att du lägger till 2–3 cm) ❤S: Bröststorlek: 32-54 cm (12,99-24,41 tum) | Nacke: 30–42 cm (11,81-16,54 tum) ❤M: Bröststorlek: 39-67 cm (15,35–26,38 tum) | Hals: 34 – 50 cm (13,39-19,69 tum) ❤L: Bröststorlek: 43-81 cm (17,72-31,50 tum) | Nacke: 36–56 cm (14,17-22,05 tum) ❤XL: Bröststorlek: 50–90 cm (19,69–35,04 tum) | Nacke: 48 – 70 cm (18,90-27,56 tum)

Suredoo set med reflekterande hundsele och koppel med mjukt nät, anti-drag, andningsbar, vadderad step-in-sele, väst, koppel, komfortträning, promenader för små valpar/hundar (S, rosa)

Amazon.se
as of maj 15, 2024 1:16 e m

Features

 • Observera – XXS (bröst: 25–29 cm), XS (bröst: 30–34 cm), S (bröst: 35–39 cm), M (bröst: 41–46 cm), L (bröst: 47–52 cm). Denna sele är endast lämplig för små hundar och katter. Köp inte baserat på din gamla erfarenhet utan mät alltid ditt husdjurs bröstomkrets innan du beställer.
 • Säker och bekväm: Din hund kommer att njuta av den dagliga promenaden i denna bekväma hundsele. Den är tillverkad av mjuk ventilerande akryl för att skydda din hunds hud. Den väger lite och är lätt att rengöra. Ventilerande nät som håller din hund sval under utomhusaktiviteter.
 • Reflekterande och säker: Superreflekterande ränder är utformade för att reflektera omgivande ljus under extremt svaga ljusförhållanden. Detta skapar maximal synlighet när du går med din hund på kvällen eller natten. Vår anti-drag-hundsele är speciellt utformad för ett jämnt fördelat dragtryck på hundkroppen för att förhindra att den drar och kvävs.
 • Lätt att använda och snabb frigöring: Denna sele är lätt att sätta på och ta av med snabbspännen. Placera selen på hundens rygg enligt produktbeskrivningen, spänn fast den, justera remmarna och fäst den sedan i kopplet.
 • Lämplig storlek: För ditt husdjurs säkerhet och komfort, mät bröstomkretsen noggrant innan du beställer. Om ditt husdjurs bröstomkrets är mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den större storleken.

Pawtitas Husdjur enfärgad gå i hundsele eller väst sele hundträning promenader av din valpsele liten hundsele blågrön hundsele

125 kr
Amazon.se
as of maj 15, 2024 1:16 e m

Features

 • Hundsele liten hund hundselen för små hundar är ett utmärkt val för raser som mops Jack Russell silkeslen terrier Cavalier King Charles och valpar är ett utmärkt val för den lilla hunden
 • Den lätta valpselen är vikt och förstärkt för styrka och hållbarhet. Ett bra val för alla husdjur.
 • Justerbar valpsele ergonomiskt utformad: Vi skapade en hundväst som fungerar som en hundvästsele, lätt att använda men en enkel promenad hundsele perfekt för dina äventyr.
 • Blågrön hundsele en snygg valp eller hund enfärgad hundsele Vi förstår att vi alla är unika, så är vår pooch, med den filosofin i åtanke skapade vi Pawtitas hundsele med ett stort urval av färger tillgängliga i alla storlekar.
 • Hundkoppel och hundhalsband tillgängliga. Inte lämplig för tuggning. Lämna inte en hund oövervakad med produkten. För att ditt husdjurs säkerhet och komfort rekommenderar vi att du mäter dem innan du köper nätselen för hundar.

Navaris Hundsele för camping och vandring – sele för hundar – anti-drag bröstsele justerbar – mer synlighet – sele med fickor

Amazon.se
as of maj 15, 2024 1:16 e m

Features

 • Praktisk och chic: Med hundselen från Navaris sätter du accenter. De grå delarna på selen gör att din hund kan se bättre i mörkret, medan tyget ligger bekvämt på hunden och dessutom har två fickor.
 • För alla fritidsaktiviteter: Bröstselen är inte bara perfekt för camping, utan kan också användas underbart för alla andra fritidsaktiviteter: t.ex. jogging, uthållighet, vandring eller träning.
 • Detaljer: 1 x hundsele / material: Polyester, plastklämma, metall/storlek: 28 x 27 x 1,2 cm/vikt: 250 g
 • För varje hund rätt storlek: Selen i storlek M kan justeras individuellt på nacke och bröst. Nackstorleken kan justeras från 43 till 60 cm och bröststorleken från 58,4 till 73 cm.
 • OBSERVERA: Mät din hunds bröststorlek så att 2 till 3 cm är luft jämfört med storleken på porslinet. Handtvätt är möjlig.

Suredoo set med hundsele och koppel. Step-in-sele, andningsbar, reflekterande, valpar, katter, hundar, väst, sele, för små och medelstora hundar (M, blå pläd)

Amazon.se
as of maj 15, 2024 1:16 e m

Features

 • Mät innan beställning: denna sele är lämplig för små hundar och katter, mät alltid ditt husdjurs bröstomkrets innan du beställer och se vår storlekstabell för bästa passform.
 • Säker och bekväm: din hund kommer att njuta av den dagliga promenaden i denna bekväma hundsele. Selen är tillverkad av mjuk andningsbar akryl för att skydda din hunds hud. Materialet väger lite och är lätt att rengöra och snabbtorkande. Luftnät som andas håller din hund sval under utomhusaktiviteter.
 • Reflekterande och kvävningssäker: superreflekterande ränder är utformade för att reflektera omgivande ljus under extremt svaga ljusförhållanden. Detta skapar maximal synlighet när du går med din hund på kvällen eller natten. Vår anti-drag-hundsele är speciellt utformad för ett jämnt fördelat dragtryck på hundkroppen för att förhindra att den drar och kvävs.
 • Step-in-design och säkerhetsspänne: denna sele är lätt att sätta på och ta av med snabbfrigörande säkerhetsspännen, bekväm steg-in-design, endast 3 steg att slutföra.
 • Lämplig storlek: för ditt husdjurs säkerhet och komfort, mät bröstomkretsen noggrant innan du beställer. Om ditt husdjurs bröstomkrets är mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den större storleken.
Table
Go up