Skip to content

xlash pro serum

Mealash ögonfransserum för längre, fylligare, tjockare fransar - Avancerat reparationsserum berikat på Biotin och Pumpafrön extrakt för lyxiga och hälsosamma fransar & ögonbryn - Fransk expertis

249 kr  out of stock
Amazon.se
as of juli 23, 2022 9:31 e m

Features

  • MEALASH - Plastimea presenterar Mealash ett avancerat ögonfrans serum berikat med biotin och pumpafrön extrakt för lyxiga, hälsosamma fransar & ögonbryn
  • MEALASH ÖGONFRANS SERUM – Få längre, fylligare, tjockare och starkare fransar med vårat ögonfrans serum. Med synliga resultat efter bara 5 veckor tack vare dess helt naturliga ingredienser och noggrant utvalda formel.
  • 100 % NATURLIGA INGREDIENSER : Mealash är en naturlig booster för att få längre och tjockare ögonfransar med rena, högkvalitativa och naturliga ingredienser (som biotin, kollagen och hyaluronsyra). De aktiva ingredienserna stimulerar hårsäckarna, som utvecklar ögonfrans bildningen. Detta förlänger ögonfransarnas tillväxt så att mera ögonfransar växer i de övre och undre franslinjen.
  • LÄTT ATT ANVÄNDA - Skaffa dina drömfransar genom att använda dig av Mealash i din skönhetsrutin. Applicera serumet på rengjorda och torra ögonfransar varje kväll 5 dagar i veckan (som en eyeliner, inifrån och ut). För optimalt resultat, upprepa behandlingen var tredje månad
  • FRANSK EXPERTIS – Här på Plastimea fokuserar vi på att förse dig med kvalitetsprodukter och konkreta resultat. Våra produkter är utvecklade med den bästa franska expertisen som finns att erbjuda på marknaden

XLASH Xlips läppbalsam EGF intensivvård läppbalsam 6 ml

249 kr  in stock
4 new from 240 kr
Free shipping
Amazon.se
as of juli 23, 2022 9:31 e m

Features

  • Upptäck mjuka, släta och daggiga läppar: Xlips är ett närande, lätt, smidigt och fuktgivande balsam med unika reparationsfunktioner för mycket torra och skadade läppar. Den intensiva och koncentrerade formeln förbättrar den skyddande barriären för känslig läpphud.
  • Anti-åldrande: Xlips hjälper huden att motstå negativa miljöfaktorer och åldringsprocesser på grund av dess unika anti-åldrande komponent – EGF (epidermal tillväxtfaktor), en polypeptid, som stimulerar tillväxten av epidermala celler.
  • Naturliga aktiva ingredienser: Acetyltetrapeptid-5 – har lugnande, fuktgivande och fasthetshöjande fördelar. EGF – epidermal tillväxtfaktor – ett enda kedja, icke-glykosylerat protein som naturligt uppstår i våra hudceller. Dess huvudsakliga syfte är att läka vår hud genom att främja DNA-syntes och cellspridning. I princip har den fantastiska helande och återställande kvalitet. Nobelpriset tilldelades för upptäckten av EGF.
  • Lås in fukt: natriumhyaluronat (hyaluronsyra) – låser in fukt. Sojabönolja – återställer hudens struktur och ger en lyfteffekt, används ofta i hudbehandlingar för dess helande kvalitet. Använd dagligen, på morgonen och på kvällen; applicera ett tunt lager av Xlips EGF på dina läppar med applikatorn. Använd balsam under dagen om det behövs och innan du applicerar sminket.
  • Kvalitetslöfte: Vi är så säkra på att vårt läppbalsam utförs att det stöds av en inget käbbel-pengarna tillbaka-garanti i det osannolika fallet att du inte är nöjd med resultatet.
/* */