Skip to content

uppblåsbart badkar för vuxna

Innehåll

whiteswan Bärbart badkar för vuxna, bärbar icke uppblåsbart badkar – vikbart badkar tillverkad av PVC/SPA, fristående, tjock vikbart badkar tillverkad av plast för vuxna, bastu, ångbad

 out of stock
Amazon.se
as of oktober 15, 2023 11:53 f m

Features

 • ❀ Karet är tillverkad av tjock plast, mjuk, vikbar, hållbar och isolerad. Det dubbelt vikbara badkaret är stort, större än det konventionella runda badkaret. Det är ett bad som är bekvämare för bad och kan användas med familjen. Barn måste hållas under övervakning av en vuxen när de använder badkaret.
 • ❀ Lätt att installera, lätt att förvara, lätt att dränera vatten efter badning. Det icke-uppblåsbara badkaret behöver inte blåsas upp och är bärbart. När produkten anländer är de 6 fästena redan monterade och allt du behöver göra är att installera de gjutna fästena.
 • ❀ Fällbart badkar, förvaringen är enklare, produkten är väger bara 4 kg, lätt att flytta, kan användas i olika miljöer som t.ex. utomhus. Tack vare den vikbara designen vänds vattenröret inte utåt, så det ser vackrare ut och är mer stabilt.
 • ❀ Öka badkarsskyddet, stärk värmelagringen, spara ånga, uppnå en bättre badeffekt, är mer lämplig för Beauty spa badkar. Detta badkar innehåller 12 fästen, 1 vatteninjektionsdyna, 1 dräneringsventil, 1 förvaringspåse, 1 dräneringsrör, 10 badpåsar, 1 ryggstöd och 1 isolerande lock.
 • ❀ Det prisvärda badkaret är lämpligt för alla årstider, varmt bad på vintern och kallt bad på sommaren. Det dubbelt vikbara badkaret är större än det traditionella runda badkaret. Det är ett badkar som är mer lämpligt för bad och du kan bada med din familj. Den nya produkten har en lätt lukt, men den försvinner gradvis efter att den har luftats ett tag.

Enjoyyouselves Fällbart badkar, bärbar PVC vuxna icke-uppblåsbart badkar spa hushåll badkar för spa bastu massage 120 x 55 x 50 cm

 out of stock
Amazon.se
as of oktober 15, 2023 11:53 f m

Features

 • ❤ Tjock plast: Detta vikbara badkar är tillverkat av tjock plast och persikohud komposit, är mjukt och hållbart, vikbart och isolatorn är säkrare att använda.
 • ❤ Uppblås inte: Detta är ett icke-uppblåsbart fällbart badkar som är bekvämare att installera. När varorna tas emot installerades 8 fästen – du behöver bara installera de specialformade fästena. Vattenledningen riktar sig inte utåt och är vackrare och stabilare.
 • ❤Storlek: Produktstorleken är ca 120 x 55 x 50 cm/47,24 x 21,65 x 19,69 tum. Försök att trycka på ena sidan av produkten mot väggen när du använder den för att minska produktens bärtryck.
 • ❤ Minne: Den nya produkten har en lätt lukt, som gradvis försvinner efter ett tag i luften. Barn måste åtföljas av en vuxen. Den är lämplig för alla årstider, varmt bad på vintern och kallt bad på sommaren.
 • ❤ Vigcebit användningsområde: Genom att lägga till ett badkarsskydd, stärka värmelagringen och spara på ånga kan en bättre gasning badeffekt uppnås, vilket är mer lämplig för badkaret i skönhetspa. Produkten väger bara 3,5 kg, är bekvämare att förvara och flytta och kan användas vid olika tillfällen såsom utomhus.

SYN-GUGAI Fällbart badfat för vuxna, bärbart icke-uppblåsbart badkar – hushåll fristående tjock plast hopfällbart badkar för vuxna, bastu ångbadkar vuxen badhink, bärbart duschbad, A

 out of stock
Amazon.se
as of oktober 15, 2023 11:53 f m

Features

 • ★[Material av hög kvalitet och icke-uppblåsbart]: Det bärbara hopfällbara badkaret behöver inte blåsas upp och det är bekvämare att installera. Produkten väger bara 4 kg och är lätt att flytta. Den kan användas utomhus och andra tillfällen. Badkaret är tillverkat av tjock plast, mjuk, vikbar, hållbar och isolerad. Storleken på det dubbla hopfällbara badkaret är större och större än det traditionella runda badkaret
 • ★[Dubbelt bärbart badkar]: Lätt att installera, lätt att förvara, lätt att dränera efter bad, den dubbla storleken gör att du kan sträcka dig fritt i vattnet, vilket ger gott om badtid för vuxna och barn. Inklusive en konsol x 12 vatteninjektionsdyna x 1 dräneringsventil x 1 förvaringsväska x 1 dräneringsrör x 1 badpåse x 10 ryggstöd x 1 värmeisolerande lock x 1.
 • ★ [Passar alla årstider]: Ett måttligt prissatt badkar är lämpligt för alla årstider, varmt bad på vintern och kallt bad på sommaren. Storleken på det dubbla hopfällbara badkaret är större än det traditionella runda badkaret. Detta är ett mer lämpligt badkar, du kan bada med din familj.
 • ★[Lätt att förvara och använda]: Detta bärbara hopfällbara badkar kan användas inomhus och utomhus. Badning hjälper till att eliminera gifter från kroppen och förbättra den allmänna hälsan. Överkastet och kuddarna fyllda med vatten gör spa och bad roligare.
 • ★[Skönhet, SPA]: Botten på det bärbara hopfällbara badkaret är täckt med en bomullskudde, som är mjuk och kan bibehålla vattentemperaturen bättre. Den medföljande vattendynan gör badet bekvämare. Det inbyggda badkarsöverdraget förbättrar den termiska isoleringseffekten och behåller ånga, vilket kan uppnå bättre rökning och badeffekter, och är mer lämpligt för skönhets-spa-badkar

160 cm x 84 cm x 64 cm PVC vuxna uppblåsbart badkar vikbart avtagbart badkar rosa hållbart badkar 1 hour varmt för pool badrum hem spa

 out of stock
Amazon.se
as of oktober 15, 2023 11:53 f m

Features

 • ☀Lätt att blåsa upp: Den kan enkelt blåsas upp med en fotpump eller en elektrisk pump (ingår ej), så att du enkelt och bekvämt kan frigöra dina händer
 • ☀Högkvalitativt PVC-material: Denna typ av material är säkert och luktfritt, har hög elasticitet och hög slitstyrka
 • ☀Lätt att förvara och transportera: Den vikta storleken är mycket liten, så du kan förvara den i din låda eller skåp till ditt förfogande. Och det är också bekvämt att ta med dig den vart som helst
 • ☀Extremt bekväm: Den upppumpade kudden, ryggstödet och armstödet kan bekvämt stödja din kropp och gör badkaret ännu mer avslappnande
 • ☀Användning: Perfekt för användning i trädgården, på terrassen, på balkongen, i badrummet eller var du vill

Uppblåsbart badkar massagekudde med nät, bad spa-dyna, vuxna och barn uppblåsbar sittkudde för spakudde massagematta mjuk uppblåsbar boostersits (svart)

 out of stock
Amazon.se
as of oktober 15, 2023 11:53 f m

Features

 • 【Med Mesh Cove r Sugkoppar】Den uppgraderade versionen är mer halkfri efter att ha lagt till ett nätskydd. Sugkoppen förhindrar att hjälpplatsen höjs och hinksätet rör sig.
 • 【Halkfri design】 Badkudde med sugkoppar, för att säkerställa att du hittar positionen som förblir stark, låter dig njuta av bekvämt huvud- och nackstöd i badkaret, skapa en riktigt avkopplande spaupplevelse.
 • 【PVC spadydda】 Tillverkad av värmebeständiga PVC-material, den är mycket bekväm och attraktiv. Sugkoppen förhindrar att hjälpsätet höjs och hinksätet rör sig
 • 【Automatisk justering】Hårdheten och storleken kan justeras med mängden vatten som används. Enkel fyllning med vanliga slangmunstycken
 • 【Paketet ingår】 1 st x spakudde, lämplig för olika säsonger, används i heta källor, badtunnor

Gaolin Bärbart badkar, hopfällbart mjukt och värmebevarande uppblåsbart badkar, nedsänkt badkar för vuxna och barn. För duschrum, badrum, bastu.

1 366 kr  in stock
Amazon.se
as of oktober 15, 2023 11:53 f m

Features

 • Tillräckligt med utrymme: Storleken är cirka 120 x 50 (cm), som kan sträckas fritt i vattnet, vilket ger tillräcklig badtid för vuxna och barn. Lätt att vika ihop och förvara, du kan njuta av spa-tid när som helst och var som helst utan att spendera för mycket tid och energi.
 • Unik design: Jämfört med vanliga hopfällbara badkar kan vi upprätthålla en bättre vattentemperatur och hålla värmen i upp till 120 minuter. EPE har fuktbeständighet, ljudisolering, värmeskydd och bättre flexibilitet.
 • ?Robust och hållbar: fästet är förtjockat och förtjockat, så att du inte faller av, fästet är förtjockat, robust och stark, sexpunktskraften är jämn, tyngdkraften är enhetlig och den är fast och praktisk. Du kan njuta av ett privat bad med varma källor hemma.
 • Den perfekta presenten: stärka värmeskyddseffekten, spara ånga och uppnå bättre rökningseffekt. Det är mer lämpligt för skönhetsbadkar. Lämplig för alla årstider, varma bad på vinter och sommarbad på sommaren. Det är en mycket praktisk gåva.
 • ? Högkvalitativ service: Om du har några frågor eller problem med efterservice, kontakta oss i tid, så ger vi dig det mest tillfredsställande svaret inom 24 timmar. Din tillfredsställelse är vår största motivation.

Isolationspool, hopfällbart badkar för vuxna Öka förtjockning Uppblåsbart badkar Tjockare Isolering hopfällbart B (pool)

 out of stock
Amazon.se
as of oktober 15, 2023 11:53 f m

Features

 • Sidodräneringsdesign, vattentät snabbare och lättare.
 • Miljövänligt material, kan vara i direktkontakt med spädbarn / barn / vuxna.
 • PVC-material, giftfritt, hälso-, miljöskydd, användarsäkerhet.
 • Övre och nedre lager bomullssandwich för att förhindra värmeförlust och värmeisolering.
 • Inbyggd kudde, integrerad design, lätt att sitta, utan stress.

Bärbart hopfällbart uppblåsbart badkar för vuxna Fristående badkar med uppblåsbart handpump (pool)

 out of stock
Amazon.se
as of oktober 15, 2023 11:53 f m

Features

 • ▲ Material: Det är tillverkat av miljövänligt PVC-material, giftfritt och luktfritt, säkert och miljövänligt.
 • ▲ Humaniserad mugghållardesign kan användas för att lägga till drycker, vilket kan förbättra den bekväma romantiska atmosfären i badet och samtidigt fylla på vattnet som förlorades under badet.
 • ▲ Den quiltade isoleringen i botten isolerar effektivt kylan från golvet, vilket gör att du sitter bekvämare, medan den quiltade effektivt blockerar avdunstningen av värmen och förbättrar isoleringseffekten.
 • ▲ Den böjda dragkedjelocket gör badkarets främre ände bekvämare att använda, speciellt när det är lättare för barnet att ta hand om barnet i poolen.
 • ▲ Den uppblåsbara munstyckskroppen med stor kaliber är utformad med en uppblåsbar design i ett stycke, som är snabbare att blåsa upp, och det lilla luftmunstycket används som reservluftsmunstycke för att komplettera uppblåsningen. Den stora diametern för dränering av botten har b

Uppblåsbart badkar, tjockt badkar för vuxna, hopfällbart badkar, plastbadkar (pool)

 out of stock
Amazon.se
as of oktober 15, 2023 11:53 f m

Features

 • Material: PVC, miljöskydd och säkerhet, slitstarkt och slitstarkt.
 • Kan vikas för enkel förvaring och sparar plats.
 • Dubbel dräneringsdesign gör dräneringen snabbare och mer komplett, vilket sparar tid och ansträngning.
 • Denna fantastiska uppblåsbara paddla pool kommer att hålla barnen underhållna i timmar och är perfekt för alla trädgårdar.
 • Typ av badfat: ångbad

Lingge Vikbart badkar bärbart badkar för vuxna fristående ej uppblåsbart miljövänligt badkar förtjockad termoskum, för att hålla temperaturen lämplig för två personer nice

 out of stock
Amazon.se
as of oktober 15, 2023 11:53 f m

Features

 • Bärbart badkar jämfört med vanliga fällbara badkar kan vårt bärbara badkar bättre hålla vattentemperaturen och hålla det varmt i upp till 120 minuter. EPE har fuktbeständighet, ljudisolering, värmebevarande och bättre flexibilitet. Djur av gravitation, starka och praktiska, inte blåsa, mjukt material ger oss en bättre upplevelse.
 • Lätt att förvara och använda: Detta bärbara vikbara badkar kan användas inomhus och utomhus. Badet hjälper till att utsätta gifter från kroppen och förbättra den allmänna hälsan. Skyddet och den vattenfyllda kudden gör spa och bada bekvämare
 • Lätt att förvara: Det hopfällbara badkaret är bekvämt att förvara och den väger bara 3,5 kg, och den är lätt att flytta, kan användas vid olika tillfällen.
 • Stabilt badkar: Det vikbara badkaret har tryck- och anslutningsdesignen så att vattenröret inte exponeras, vilket gör badkaret vackrare och mer stabil.
 • Större rörelsefrihet Expanderat badrumsrum än den ursprungliga designen. Vårt vuxenbadkar tar bara 3 minuter att montera. Storleken är 120 x 60 x 60 cm/47,24 x 23,62 x 23,62 tum. Du kan enkelt sträcka din kropp när du tar ett bad utan att falla tillräckligt med utrymme, det gör också att två personer kan bada tillsammans.
/* */