Skip to content

tyst fläkt sovrum

Innehåll

MVPower USB-laddningsbar bordsfläkt, litiumbatteri mini fläkt, skrivbord 5 000 miljoner tyst ljud bärbar fläkt för hem, sovrum, kontor, utomhus trädgård

280 kr  out of stock
Amazon.se
as of mars 17, 2023 9:02 f m

Features

 • Balanserad prestanda Stark vindkraft: MVPower-bordsfläkten kan utökas genom en unik vindstyrningsnettdesign, en kraftfull generatormotor och ett specifikt 5000 mAh-batteri med hög prestanda för att uppnå en balanserad, lågbrusande långdistanslufttillförsel.
 • Justerbara fyra vindnivåer: Den första nivån på bordsfläkten är ett extremt tyst läge, låg ljudnivå och tyst, vilket är lämpligt för spädbarn och husdjur att sova. När du simulerar havsvinden i fjärde växeln kan du känna mjukheten och komforten från havsvinden.
 • Högkvalitativa tillbehör: bordsfläkten är utrustad med ett stort inbyggt 5000 mAh batteri som kan användas i upp till 39 timmar. Bordfläkten består av en högkvalitativ ABS-materialbricka och en aluminiumfäste av aluminium som är bekväm att hålla, kompakt och bärbar, så att du kan njuta av den svala och mjuka brisen när som helst och var som helst. Utrustad med 1,05 m USB-laddningskabel.
 • Inställning med en knapp för tyst, sval vind: Bordsfläkten är utrustad med en LED-indikator med smart display för att visa vindhastighet och laddningsstatus. Skrivbordsfläkten kan laddas med en dator och en mobil strömförsörjning. Skrivbordsfläkten är väldigt tyst och lämplig för tysta kontorsmiljöer.
 • Slitstark och avtagbar: Det främre nätet på bordsfläkten kan tas bort och tvättas. Dessutom stöder det rotation och enkel demontering, vilket gör det lätt att rengöra damm. Lufttillförselvinkeln kan justeras fritt 45 grader upp och ner, den fria vindens riktning är under din kontroll.

SmartDevil skrivbordsfläkt, bordsfläkt, liten skrivbordsfläkt, 4 hastigheter bärbar skrivbords kylfläkt med 3000 mAh batteridrift, stark vind, tyst drift, justerbar lutning för sovrum hemma kontor

 out of stock
Amazon.se
as of mars 17, 2023 9:02 f m

Features

 • 【Stark vind och inget ljud】: Smartdevil USB-bordsfläkt har en enkel design och kraftfulla funktioner. Även om den är utrustad med tre fläktblad är vinden stark och i kombination med en borstlös motor ger den ultratyst ljud samtidigt som den ger högt luftflöde. Stanna bättre med dig på jobbet eller sova utan att störa dig.
 • 【Kontroll med en knapp och fyra hastigheter justerbar】: Det finns fyra växlar att välja mellan. Utöver de låga/medelstora/höga tre basväxlarna har en extra naturlig vindkraft lagts till. Kontroll med en knapp, enkel användning. Tryck på strömbrytaren upprepade gånger för att justera lämplig fläkthastighet.
 • 【Justerbar vinkel och lätt att rengöra】: Justerbar upp och ner 45 grader, vindriktningen kan ändras efter behov. Kan cirkulera inomhusluft och utjämna rumstemperaturen. Det roterande fläktskyddet förlänger avståndet på skärmen. Avtagbar design, rotera medurs för att ta bort näthöljet, lätt att rengöra. Utkastskölden kan tvättas direkt med vatten, och andra delar som fläktblad måste torkas av med en trasa.
 • 【Trådlös användning och USB-gränssnitt】: Fläkten är utrustad med ett 3 000 mAh laddningsbart batteri och har två strömförsörjningsmetoder. Den kan användas trådlöst efter att den är fulladdad och kan användas i 12-15 timmar efter att den är fulladdad (den tillgängliga tiden beror på vindhastigheten som används). Den kan också drivas via USB och är kompatibel med PC-/bärbara datorer, elbanker, nätadaptrar, billaddare och andra USB-aktiverade strömkällor.
 • 【Kundservice】: Om du har några frågor, kontakta vår kundservice-e-post: consult@smart-devil.com. Vi svarar dig inom 24 timmar.

viniper Batteridriven fläkt, liten skrivbordsfläkt: 3 hastigheter och 8-24 timmar längre drift, 180° rotation, optimerad bärbar USB-uppladdningsbar fläkt, liten men mäktig, stark vind (6,1 tum, vit)

1 491 kr  in stock
Amazon.se
as of mars 17, 2023 9:02 f m

Features

 • 【Längre arbetstid och USB-driven】2020 uppgradering av viniper märkesfläkt fungerar med 3 600 mAh förbättrat batteri (typ 18650) och kan fungera i 8-24 timmar efter full laddning. Samtidigt gör den dubbelriktade optimeringen av moderkortet och batteriet att viniper uppdaterad version USB-fläkten har längre arbetstid. Den kan också användas via USB-port från din PC/dator/USB-laddare eller andra USB-enheter.
 • 【3-stegs justerbar vindhastighet och tysthet】Liten men kraftfull. 3-stegs lätt justerbar vindhastighet. Hastigheten på denna bärbara skrivbordsfläkt kan också justeras mellan låg, medium och hög enligt dina krav. det är anständigt och tyst vilket säkerställer ett fridfullt luftflöde och tillräckligt för personligt bruk.
 • 【Stark kylning och 180° rotation】Viniper lilla skrivbordsfläkten har en stark och stabil vind som håller dig sval. stör inte din vila och arbete. USB-bordsfläkten har 180 graders justerbar rotation.
 • 【Säker och bärbar】Använd högkvalitativ ABS- och borstlös kopparmotor. Den har stabil prestanda och lång livslängd. Och det är problemfritt att lägga denna lilla (6,1 x 6,1 x 2,8 tum, vikt - 10 oz) och den utsökta batteri-USB-fläkten i din väska och bär den för utomhusevenemang. Den kan också användas för inomhusbruk. Perfekt lämplig för kontor, familj, sovsal, bibliotek etc.
 • 【Vad du får】Du får en bärbar laddningsfläkt, en USB-kabel, en användarhandbok, skriv amazon e-post till oss för hjälp om du stöter på problem. Vi svarar inom 24 timmar och erbjuder vår tekniska support utan risk.

Climatik 40,6 cm piedestalfläkt med fjärrkontroll och LED-skärm | 3 driftlägen | 80° svängning | Justerbar höjd och svängande fläkthuvud | Perfekt för hem, kontor och sovrum CPF-200

 out of stock
Amazon.se
as of mars 17, 2023 9:02 f m

Features

 • Kraftfull kylning: Climatic-golvfläkten har en 55 W-motor och ett stort 40 cm (16 tum) fläkthuvud som använder 5 branschledande blad som ger en fräsch vind på varma dagar och kyler överhettade temperaturer till en bekväm arbetstemperatur.
 • 3 driftlägen: Med 3 driftlägen inklusive vanligt, natt och naturligt läge, som också har 4 fläkthastighetsinställningar som gör att denna mångsidiga elektriska fläkt sömlöst uppfyller alla dina sommarkylningskrav
 • Pekskärm LED-display: Den lättanvända pekskärmen möjliggör fullständig kontroll över de olika fristående fläktfunktionerna inklusive, hastighet, 8-timmars timer och oscillationsinställningar.
 • MULTIFUNKTIONELL Fjärrkontroll: Fjärrkontrollen låter dig styra alla dina fläktinställningar på avstånd. Ett perfekt komplement till ditt sovrum, hemmakontor, gym, garage och arbetsplats.
 • Bred svängning: 80 graders automatisk vänster till höger svängning så att piedestalfläkten blåser en bekväm kylbris över ett stort område i ditt rum.

USB-fläkt, OCOOPA USB-bordsfläkt bordsfläkt med starkt luftflöde och tyst drift, bärbar kylfläkthastighet justerbar 360° roterbart huvud för hemmakontor sovrumsbord och skrivbord (mörkblå)

 out of stock
Amazon.se
as of mars 17, 2023 9:02 f m

Features

 • 【Stark vind】 Den inbyggda första- nya borstlösa motorn i koppar är starkare och har längre livslängd än vanlig motor, vilket kan stödja bladen som körs i hög hastighet för att producera kraftfull vind, framskyddet har en vätska-mekanisk design som kan maximera luftrörelsen, OCOOPA skrivbordsfläkten skulle vara din bästa partner under den varma sommaren.
 • 【USB-driven】 Levereras med USB-kabeln som är kompatibel med alla USB-portar, till exempel dator, powerbank, väggladdare och annan USB-aktiverad strömförsörjning, du kan helt enkelt ansluta den till strömförsörjningen för hela dagen eller nattarbetet.
 • 【Justerbar hastighet】Den bärbara fläkten med 2 justerbara hastigheter är tillräcklig för dina olika kylbehov, tryck bara på strömbrytaren för att ändra hastigheten, den kommer alltid att hålla dig sval i låg hastighet, den höga hastigheten är tillräckligt stark för att kyla ner dig snabbt efter tung svett.
 • 【Tyst drift】 OCOOPA bordsfläkten är inte bara kraftfull utan också tyst, du kan knappt höra den i låg hastighet, arbetsljudet är lägre än 45 dB vid hög hastighet, vilket är omärkbart och kommer inte att störa vad du gör, minifläkten är idealisk för att stämma när du studerar, läser, arbetar, sover, gör yoga etc.
 • 【Robust bas】 Designer fyra gummi på botten av piedestalen hjälper till att minska vibrationer och öka friktionen, vilket håller fläkten ordentligt på plats för att säkerställa att luftflödet riktas till önskad plats och glider inte över när du arbetar ens i hög hastighet.

Midea FS40-15FR fläkt tyst fjärrkontroll, LED-skärm, 7,5H timer, 5 vingblad, 80° oscil-lationsfunktion, 55 W kraftfull

 out of stock
Amazon.se
as of mars 17, 2023 9:02 f m

Features

 • Tack vare den infraröda fjärrkontrollen med en räckvidd på 5 meter kan du enkelt justera den svala luften
 • Med 4 lägen förmedlar Midea-stativfläkten tyst den nödvändiga förväxlingen av luftflödet
 • Med 3 hastigheter och 5 industriledande vingar som genererar ett starkt luftflöde kan du välja den trevliga hastigheten
 • En individuell tidsinställning i intervallet på upp till 7,5 timmar (var och en i 30 minuters steg)

OCOOPA Ultratyst fläkt, batteri skrivbordsfläkt 6,5 tum, svängande kylning 4 hastigheter elektrisk bordsskiva USB tyst luftcirkulator, 4 000 mAh uppladdningsbart batteri som används för hem, säng, kontor Brun

 out of stock
Amazon.se
as of mars 17, 2023 9:02 f m

Features

 • Viskar tyst, extra tyst sängfläkt vid låg hastighetsinställning. Med hjälp av borstlös likströmsmotor ger denna trebladsfläkt dig stark vind och sparar energi.
 • Stark luftcirkulation, välj oscillationsläge utan att låta luft blåsa direkt på dig – fräscha upp och kyla upp rummet fantastiskt.
 • 4 hastighetsinställningar, från en lätt bris till en stark storm, denna fläkt ger dig fin kontroll över vindhastighet, att få en bekväm mängd luftrörelser är lätt!
 • Trådlös användning, placera den var som helst – sängbord, kontorsbord, köksrum, barnrum. Ta med den på en resa, 4 000 mAh stort laddningsbart batteridrivet, njut av 20 timmar långvarig kyla!
 • Elegant och modern, ger ditt hem en elegant touch. Den passar snyggt på ett soffbord, en lång pojke eller bokväska. Dessutom gör den avtagbar grill den enkel att rengöra.

Ezsmart Bladlös fläkt, 65 cm (25,6 tum), med negativa joner, säkerhets-luftkylare, golvstående tornfläkt med fjärrkontroll för hem, kontor, sovrum (guld)

1 000 kr  in stock
Amazon.se
as of mars 17, 2023 9:02 f m

Features

 • Energisparande: Den bladlösa fläktens el förbrukar halva energin än en konventionell fläkt, vilket gör att driftslivslängden är längre. 100 % naturlig luft gör att du känner dig bekväm och sval i det konstanta luftflödet.
 • Intelligent fjärrkontroll: Allround infraröd fjärrkontroll: 5 m fjärrkontroll. Smart njutning hemma. Svängande bladlösa fläktar, timer, med fjärrkontroll. Skakar på huvudet, 30, 60, 90 och 120 minuter.
 • Säker för barn: Skrivbords-luftkylaren har inga blad som skär i luften vilket innebär att luftflödet är smidigt och utan obehaglig buffring. Mjuk bris gör den säker för barn och husdjur.
 • Lätt att rengöra: Ingen bladdesign och behöver därför inte demonteras, utan kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Eliminerar besväret med demontering.
 • Multifunktionell: Rening, sterilisering, dammborttagning, rökeliminering, fångar giftiga ångor och lukt, förbättring av cirkulationen, förvandlar ren naturlig luft.

Stum Takfläkt med belysning och Fjärrkontroll Ultratunna 7CM Takljus LED 36W Dimbar Lampa, Modern Kreativitet Tyst Fläktar taklampor för vardagsrum Sovrum, Vit

1 299 kr  in stock
Amazon.se
as of mars 17, 2023 9:02 f m

Features

 • Funktionsegenskaper: fjärrkontroll, dimning, justering av vindhastighet, avstängning av timerfunktion
 • Konst och ny design: Fläktbelysningen är gjord av lampskärmar av metall och akryl, och de slitstarka ABS-fläktklingorna har lång livslängd. Den varma och friska vinden får dig att känna dig frisk och naturlig
 • 3 stora blad: den maximala tjockleken på 3 mm ABS-fläktblad för att säkerställa låg ljudnivå, stabil och säker drift av fläkten. Den cirkulerande luftförsörjningsdesignen gör att cirkulationsluften cirkulerar bättre, ökar det vindmottagande området och kan också justeras utan att rotera
 • Intelligent LED-ljuskälla: LED-energibesparande taklampa använder en ny typ av LED-patchljuskälla som kan justera kallvitt ljus (6500K), neutralt ljus (4500K) och varmt vitt ljus (3000K). , Kan justeras via fjärrkontrollen. Kreativ takljusenergi kan vara 80% och mer än 50000 timmars livslängd
 • Heminredning: dekorativ ljuskrona är perfekt för barer, kaféer, restauranger, sovrum, vardagsrum, kök, barer, hotell, lägenheter, kontor, korridorer, butiker osv. Nyanser av modern ljuskrona är enkla att installera och kommer med detaljerade instruktioner

Led Takfläktar med Lampor Vändbar Fjärrkontroll, Modern Sovrum Taklampa för Fläkt Tyst 6 Hastigheter Φ40cm Dimbar Små Tak för Fläktljus för Vardagsrum,White

1 280 kr  in stock
Amazon.se
as of mars 17, 2023 9:02 f m

Features

 • ❤UltMultifunktion: Takfläktlampor i sovrummet har fjärrkontroll, dimning, justering av färgtemperatur, 6-stegs vindhastighetsjustering, viloläge, avstängningsfunktion, fläkt reversibel, storlek Ø40cm
 • ❤LED-ljuskälla: Fläktaklampa inbyggt LED-chip av hög kvalitet, färgtemperatur: 3000K-6500K, låg energiförbrukning och energibesparing, hög ljusstyrka, ögonskydd, effekt: 24W * 2, lumen Max: 3800lm, spänning: 110V-240V
 • ❤EverVändbar motor: 30W motor reversibel motor har vintervändningsfunktion. Den cirkulerande luftförsörjningsdesignen gör att cirkulationsluften cirkulerar bättre, ökar det vindmottagande området och kan också justeras utan att rotera
 • ❤Justerbar ljusstyrka: Takfläktens ljus kan inte bara byta trefärgsbelysning utan kan också öka ljusstyrkan och minska ljusets mörker genom fjärrkontrollen
 • ❤ArgeStora fläktblad: 3 stora fläktbladdesign, superstor luftvolym, 6-stegs justerbar vindhastighet, slitstarkt ABS-material för att säkerställa fläkten, låg ljudnivå, stabil och säker drift
/* */