Endast B2B & Återförsäljare - Kontakta [email protected]

Om Oss

Med omsorgsfullt utvalda fotografier och många års erfarenhet som fotografer och ramsättare är vårt mål att sprida samtida fotokonst till alla och till ett rimligt pris – utan att kompromissa med kvaliteten. Högkvalitativa och unika konstfotografier monterade i egentillverkade exklusiva träramar – Allt tillverkat för hand i vår studio i Stockholm.

Ramar & Papper

Alla fotografier är tryckta på ett obestruket, 260g tjockt papper med en matt högkvalitativ finish. Pappret är utformat för kvalitativ produktion av fotokonst, vilket garanterar en hög detalj- & färgåtergivning samt en lång livslängd. Våra ramar är tillverkade i exklusiv fingerskarvad ek med kärna av fura. Samtliga med akrylglas & upphängningsögla. Varje konstverk levereras med äkthetsintyg och skickas i en hållfast konstbox.

KURERAD

Alla fotografier som visas på Arteme säljs exklusivt på Arteme. Varje inramat verk tillverkas vid beställning, monteras och undertecknas av den rammakare som monterar ditt specifika exemplar för att verifiera kvalitetskontroll.