ml till dl

POEFT 850 ml/3 dl kaffekanna med inbyggd termometer rostfritt stål svanhals kaffekanna lång smal pip kaffekanna med isolerat trä ergonomiskt handtag

535 kr
Amazon.se
as of mars 1, 2024 2:11 f m

Features

 • Kapacitet: 850 ml/28 oz och färg: Kropp: Svart + handtag: Träfärg. Lämplig för en eller två koppar kaffe och njut av en persons kaffedags.
 • Kaffekannans kropp är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stålmaterial. Den har en vacker form och är belagd med teflonmaterial. Den är hållbar, repbeständig, högtemperaturbeständig och luktfri och lätt att rengöra.
 • Professionell svanhals fin spetsdesign, mer effektiv kontroll av vattenflödeshastigheten, skonsamt vattenflöde. Nybörjare kan också vara väl kontrollerade, och användarna kan enkelt och bekvämt skapa en kopp aromatiskt kaffe och njuta av den mest autentiska smaken av kaffet.
 • Det finns lufthål på locket för att förhindra att skållningen öppnas locket. Locket är integrerat med kroppen, så du behöver inte oroa dig för att locket faller när vattnet hälls. Trähandtaget är ergonomiskt utformat för att förhindra glidning och skållning.
 • Lämplig för hem, kök, kontor, kafé, tehus, etc. Den har tjocklek och vikt, den är mycket texturerad i handen och betraktas som tekanna också ganska bra, det är en vacker utsmyckning på bordet.

PandaHall rostfritt stål dubbel panna kruka, 600 ml/2 dl smältkanna med långa handtag skedar för smör choklad, godis, smörost, ljus, tvål och vaxtillverkning

Amazon.se
as of mars 1, 2024 2:11 f m

Features

 • Smältkruka med stor kapacitet: 600 ml/214 g kapacitet; 11,5 cm/4,5 tum långt värmebeständigt handtag; stor kapacitet och stor storlek designad för att perfekt passa såspannor och mindre krukor, idealisk för ångande liten mängd mat.
 • Överlägset material: Tillverkad av rostfritt stål, rostbeständigt, robust och korrekt temperatur för att smälta saker men inte för att förstöra näringen, och förhindra brännskador.
 • Bekväm att använda: Främre krok för att förhindra att den glider iväg, dubbla hällpipar på båda sidor, platt botten och handtaget var svalt under värmen. Med långt värmebeständigt handtag, håller händerna borta från värme och kokande vätskor.
 • Skedar med långt handtag: Skeden fungerar bra från den lilla burken till den stora blandningsskålen och är ovärderlig i ditt kök. Perfekt för omrörning, skrapning och vikning av en mängd olika livsmedel och inga sömmar eller sprickor för att fånga mat.
 • Bred användning: Passar inuti de flesta krukor. Värmer upp delikata livsmedel mer försiktigt än din genomsnittliga kruka eller kastrull. Idealisk för smältning av choklad, godis, smör, ost, ljus, vax, tvålbas; och matlagning av lättare såser och andra känsliga uppgifter med indirekt värme.

5 st universellt franskt tryckfilter skärm 3 tum 304 rostfritt stål franska pressfilter ersättning för 1 000 ml/3 dl / 8 kopp franska press kaffebryggare tepartiklar och kaffegrundfilter 765 g (27 Oz)

93 kr
2 new from 93 kr
Free shipping
Amazon.se
as of mars 1, 2024 2:11 f m

Features

 • Detta kaffefilternät är en idealisk gåva för kaffeälskare, lämplig för familjer och kaféer.
 • Kontaktytan är jämn, vilket kan säkerställa att kaffepulvret är helt extraherat och ger dig ett fylligt kaffe.
 • Nätskärmen är sammansatt 3D-och 80 mesh ultrafint nät, som effektivt kan filtrera stora partiklar.
 • Tillverkad av högkvalitativt 304 rostfritt stål, säkert och hållbart, tål höga temperaturer.
 • Det är ett mycket praktiskt tillbehör till kaffemaskin med utsökt utförande, enkel rengöring och bekväm användning.

It Cosmetics Tightline vattentät svart primer eyeliner mascara, 3,5 ml/3 dl

Amazon.se
as of mars 1, 2024 2:11 f m

Features

Part Number S5299801
Model BHBUKPPOAZIN1532
Color Svart
Is Adult Product

NEWSUMIT Överlägsen sportvattenflaska – snabbt vattenflöde – sportkepsen öppnas med 1 Click – Tritan BPA-fri – för alla användningsområden – bergsklättring – tennis – fotboll, grå, 1 000 ml – 3 dl

163 kr
Amazon.se
as of mars 1, 2024 2:11 f m

Features

 • OTBOTELLA Överlägsen kvalitet: På Newsumit tror vi att en överlägsen kvalitet består av hållbar användning. Vi använder det bästa tritan-materialet utan BPA och överlägsna tillverkningsmetoder. Detta gör vår överlägsna sportvattenflaska. Vår design och kvalitet i kombination med optimal kundservice gör oss till det bästa valet för vattenflaskor i plast av hög kvalitet.
 • Utvecklad för fastsättning: Från vår ergonomiska design till det dammtäta/läckagesäkra locket är varje del av våra vattenflaskor designad för dig. Med en slitstark bärrem och ett speciellt lager av reflekterande material som är unikt för din miljö är den elegant och bekväm att använda. Varje flaska kommer i en gratis låda vilket gör den till ett bra presentalternativ!
 • ?? Den hållbara variationen: vi erbjuder samma rena smak som dessa glasvattenflaskor har, men med den extra fördelen med en okrossbar hållbarhet. Vår läckagesäkra keps är ett mirakel av uppfinningsrikedom och effektivitet. Med en knapp är du på väg till en hälsosam vätsketillförsel.
 • ?Gratis bonus:Du kommer också att få vår "Hydration for Athletes" guide för blomkruka: 5,99 gratis! Lär dig vilken hydrering som krävs för att uppnå maximal prestanda i denna 10-sidig PDF-guide! Vi lär dig att återfukta ordentligt för optimalt resultat och hålla vattnet tätt! Att veta rätt form av vätskeintag är lika viktigt som en stor flaska vatten!
 • ?Pengarna-tillbaka-garanti: Vi vet att du har alternativ här. Vi vill att det bästa alternativet ska vara det enklaste. Det är därför vi erbjuder en 100 % nöjdhetsgaranti! Om vår produkt inte uppfyller dina standarder av någon anledning, skicka bara tillbaka den till oss för ersättning eller återbetalning! Valet är ditt!

CKANDAY 6-pack fransk press ersättningsfilter skärm, återanvändbara rostfritt stål nätfilter för universal 1 000 ml / 36 dl / 8 koppar kaffebryggare med fransk press

160 kr
Amazon.se
as of mars 1, 2024 2:11 f m

Features

 • Storlek: ca. 8 cm bred (3,8 x 3,8 x 0,28 tum) med åtvikt kant. Bästa filtreringen för ett "malt" kaffe. För den perfekta, släta och restfria kaffekoppen. Vi rekommenderar att du byter ut filtret regelbundet för att säkerställa bästa kaffekopp.
 • Högkvalitativt och hållbart material: Filtersilen är tillverkad av livsmedelssäkert rostfritt stål. Lätt att förvara, använda och tvätta. Den rostar inte och ytterkanten i dubbla lager fransar sig inte.
 • Bred användning: Varje ersättningsfilter mäter med tätt vikta kanter en diameter på ca 9–10 cm. Lämplig för de flesta kaffepressar med 1 000 ml innehåll som Bodum, SterlingPro, Grosch, Procizion, Primula, Francois, Bonjour, Boudin, Lisbon och Mr. Kaffe
 • Lätt att tvätta och rengöra: Skölj av ditt franska presskaffefilter under rinnande vatten i några sekunder. Kvarnen tvättar helt enkelt av den. Rengöringen motsvarar exakt din nuvarande fransk presskaffemaskin.
 • Fler tillfällen: Byt enkelt och enkelt filter så att du har mer tid att njuta av en bättre kopp kaffe. Gillar du inte bara kaffe, utan dricker också te? Är du orolig för smaken av kaffe i teet? Inga fler problem! Nu kan du använda ett filter för ditt teblad och använda den andra för ditt favoritkaffe!

IBLUELOVER Dubbelvägg glaskopp termoisolerad kaffemugg värmebeständiga latteglas borosilikat kaffe glas för Latte Mocha Cappuccino Americano espresso te, 250 ml/2,5 dl söt björn

152 kr
Amazon.se
as of mars 1, 2024 2:11 f m

Features

 • ★ Hög kvalitet - Tillverkad av premium tjockväggigt borosilikatglas med delikat utförande, denna transparenta 3D-björnmugg är luktfri, värmebeständig, anti-bristande och underbart klar. Slät och rund koppkropp ger dig gott humör för att njuta av drycker.
 • ★ Innovativ kaffekopp - Har en livlig och knubbig björn som står på huvudet, denna kopp ser mycket bedårande ut, full av naivitet och kul, vilket enkelt kan vinna hennes eller honom. Perfekt present på alla hjärtans dag, födelsedag och jul.
 • ★ Dubbelväggig design – den dubbla väggisolerade glasdesignen skapar en termisk effekt och håller din dryck varm eller kall under en längre period medan det yttre glaset förblir säkert att beröra. Bränn aldrig fingrarna. Mycket praktisk och attraktiv.
 • ★ Muggstorlek: Bottendiameter 6 cm/2,4 tum, månad diameter 8 cm/3,1 tum, höjd 9 cm/3,5 tum. Kapacitet 250 ml/ 9 oz. Detta dubbelväggiga björnglas är lämpligt för användning i familjer, fester, barer och alla andra tillfällen, perfekt för personligt bruk. Drick kaffe och vatten i din egen stil.
 • ★ Mycket värmebeständiga isoleringsglasögon – borosilikatfunktionen motstår hög temperatur. Denna kopp tål 180 ℃ omedelbar temperaturskillnad. det kommer inte att spricka under växlingen av värme och kall vätska.

Artcome 1000 ml/3,4 dl glastekanna med avtagbar infusioner, säker tekanna, blommande och lösa lövtekannor

280 kr
Amazon.se
as of mars 1, 2024 2:11 f m

Features

 • Maximal tekannans kapacitet är 1000 ml / 3 000 ml
 • Avtagbart högkvalitativt 18/10 rostfritt stål nätinfusionsfilter för lösa te eller blommande te, locket passar tekorgen både när de sätts in eller tas bort
 • Denna tekanna är helt handgjord, tillverkad av värmebeständigt borosilikatglas. Diskmaskin toppställning säker eller handtvätt
 • Denna vackra tekanna kan placeras direkt i mikrovågsugnen eller på antingen gas- eller elspisar för att värma vatten till bryggningstemperatur med en medelnivå, dina läckra te kan också värmas upp antingen med mikrovågsugn, direkt på gas- eller elektriska spisar, eller hållas varma på öppen eld tekannvärmare, kan också placeras i kylskåp eller i direkt solljus för kall bryggning
 • Om du inte är helt nöjd kontaktar du oss så erbjuder vi en snabb återbetalning eller ersättning, inga frågor ställs

HAIZEEN 900 ml/3,5 dl olivolja och vinägerglas dispenser glascruet utan dropppip för kök och grillning

Amazon.se
as of mars 1, 2024 2:11 f m

Features

 • 【ODRIP DESIGN】 Bekväm droppfri hällpip gör det bra för att droppa direkt på pastor, sallader, soppor eller färskt bakat bröd. Blir en riktigt trevlig present till alla vid alla tillfällen
 • 【ELEGANT Design】 Ser vackert ut på ett snyggt bord och förvaras enkelt på bänk eller i kylskåp
 • 【Håll färskt】 100 % glas, Håll favoritförband, oljor och vinäger färska och redo att hälla i en vacker behållare designad för funktion
 • [Diskmaskinssäker] 100 % tillverkad av temperaturbeständigt borocilikatglas, säkert att rengöra i diskmaskinen, lätt att rengöra och sköta.
 • 【Garanti】 Om du har några problem med våra produkter, tveka inte att kontakta oss, vi kommer att göra vårt bästa för att hitta en tillfredsställande lösning för dig inom 24 timmar

Relaxdays standard, silver mätkoppset 4 st., rostfritt stål, mätsked kopp med handtag, diskmaskinssäker, US-storlekar, ml uppgifter

153 kr
2 new from 153 kr
Free shipping
Amazon.se
as of mars 1, 2024 2:11 f m

Features

 • Mätkopp set med fyra stycken: bägare rostfritt stål 1/4 kopp (60 ml), 1/3 kopp (80 ml), 1/2 kopp (125 ml), 1 kopp (250 ml)
 • Snygg design: Elegant utseende av rostfritt stål – 4 st. Muggen passar smidigt i köket
 • Storleksinformation: Amerikanska (koppar) och metriska storlekar (ml) – enkelt att ta ett recept
 • Rostfritt stål: Mätsekoppar rostfritt stål är diskmaskinsbeständigt, hållbart och hygieniskt ofarligt
 • Metallring: Håller alla fyra mått tillsammans – lägg inte till en mugg och häng enkelt upp
Table
Go up