Skip to content

måla efter nummer vuxen

Innehåll

WJGJ Måla efter siffror för vuxna nybörjarduk oljemålningssats för barn och vuxen-måla efter nummer kit 40 × 50 cm (utan ramar)

 out of stock
Amazon.se
as of september 22, 2023 9:19 e m

Features

 • UNDERBAR AVSLAPPNINGSAKTIVITETER: Tillbringa tid med familj eller vänner, skapa ditt eget utsökta konstverk och dela det med andra. Du behöver inte ha några grundläggande färdigheter i målning för att göra detta.
 • Miljövänligt material: Miljövänliga akrylfärger, bleks inte, livlig färg, tillräckligt med pigment. Lätt att modifiera, utsökta detaljer underlättar en livlig målning.
 • Lätt att ta bort veck och storlek: Använd ett järn för att ta bort vecken från baksidan av duken, platta ut duken under tung i 1-3 dagar för att få ut veck! Den totala storleken på duken är cirka 47 cm x 57 cm, och storleken på den målbara delen är cirka 40 cm x 50 cm.
 • Perfekt gör-det-själv-gåva: om du har problem med att hitta rätt present är detta den perfekta lösningen. Det "digitala målning"-kittet är ett bra val som present till jul, Thanksgiving, nyår, födelsedag eller andra tillfällen. Dessutom är den lämplig för unga och vuxna. Den perfekta dekorativa gåvan.
 • Tips: Om färgen inte kan täcka siffrorna på duken kan du försiktigt applicera mer färg på nummerdelen, tryck inte på nummerdelen för hårt. Om den faktiska färgen inte matchar bilden eller kortet, vänligen måla enligt siffrorna på duken, eller DIY själv för att träna din målningsförmåga. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss!

SHUIBIAN 2 st måla efter siffror vuxna 40 x 50 cm, gör-det-själv handmålad oljemålning för barn nybörjare, måla efter nummer vuxen, måla efter siffror set, med pall och borste (utan ram)

 out of stock
Amazon.se
as of september 22, 2023 9:19 e m

Features

 • 【Målning efter siffror vuxenkit 】2 förtryckt texturduk (40 x 50 cm, utan ram), innehåller 2 uppsättningar akrylfärger, 16 stycken penslar, 4 krokar, 4 skruvar, gåvor:2 färgpaletter med en diameter på 8 cm. Detta kit för målning efter siffror är lämpligt för alla.
 • 【Högkvalitativ duk och pensel】Högkvalitativ oljeduk med högupplöst utskrift som inte bleks lätt eller blir trötta när du målar. Kvalitetsborste av högkvalitativ nylon, de medföljande 16 pennorna används för områden i olika storlekar. För stora områden använder du stora pennor och små pennor för mindre områden.
 • 【Lätt att måla】Vår färg efter nummersats är lätt att använda. Du behöver bara jämföra siffrorna på duken för att fylla i färgen. Följ instruktionerna, måla efter färgnummer och avsluta en efter en. Målning av siffror är lämpliga för alla svårighetsgrader.
 • 【Högkvalitativa pigment】Användning av högkvalitativa säkra akrylfärger. Den är giftfri, luktfri och miljövänlig. Observera: "Utan ram" innebär att detta kit inte innehåller en ram. Du måste därför köpa en träram separat och fästa duken på den för att hänga upp din målning.
 • 【Perfekt dekoration och present】Det är en fantastisk dekoration. Perfekta väggdekorationer för din hall, vardagsrum, restaurang eller sovrum erbjuder dig och dina gäster ett fantastiskt visuellt nöje. Dessutom är denna målning, som du har målat själv, en absolut meningsfull gåva till släktingar och vänner.

Måla efter nummer kit för vuxen eller nybörjare, gör-det-själv kanvas oljemålningssats för barn med färgborstar akrylpigment ritning målning 40 x 50 cm (krysantemum, ramlös)

 out of stock
Amazon.se
as of september 22, 2023 9:19 e m

Features

 • Bra utbildningsmöjlighet för att hjälpa dina barn att förbättra sin koordination för färg och bra för deras intelligens. Det är det perfekta första steget för nybörjare som vill njuta av målning.
 • Instruktion: Siffrorna på färgen och siffrorna på duken matchar färgen. Ingen blandning krävs.
 • En fantastisk present till föräldrar, vänner, pojkvän, flickvän och barn på födelsedagar, bröllop och logi. Högkvalitativ säker och miljövänlig akrylbeläggning, miljövänlig giftfri men inte ätbar.
 • Lätt att följa instruktionerna, alla kan vara konstnär. Gör-det-själv en bit oljemålning för heminredning. Förbättra handarbetet, måla steg för steg. Skapa dina egna mästerverk.
 • Varning: Färgen på siffrorna är ramlös, d.v.s. träramen ingår inte och målningen ska målas av dig själv. Duken viks för transport, med strykmaskinen kan du räta ut den.

DIY digitala kit måla efter nummer vuxen barn Wassily Kandinsky svart och lila present till födelsedag bröllopsdekorationer - 40 x 50 cm/med ram

 out of stock
Amazon.se
as of september 22, 2023 9:19 e m

Features

 • Paketet innehåller: 1 x duk 1 set pigment 3 x borste 1 x ritning, canvasstorlek: 50 x 40 cm. Förtryckt texturerad konst professionell och hållbar linneduk. Matcha färgnumren och siffrorna på duken för att fylla färgen.
 • Miljövänligt material: Miljövänliga akrylfärger, bleks inte, livlig färg, tillräckligt med pigment. Lätt att modifiera, utsökta detaljer underlättar en livlig målning. Högklassig upplösningsduk, nummer markerat tydligt, lätt att följa, bra täthet, lätt att färga.
 • Miljövänlig: Miljövänlig, giftfri, perfekt väggdekoration för vardagsrum, sovrum, kök, kontor, hotell och restaurang.
 • Lätt att använda: Inga grundläggande målningstekniker krävs. Du kan skapa en vacker och utsökt bild, oavsett om du är bra eller dålig på att rita. Detta är en unik och vacker målning som kan smycka din vägg väl.
 • Perfekt DIY-gåva: om du har problem med att hitta rätt present är detta den perfekta lösningen. Kittet "digital målning" är ett bra val som present till jul, Thanksgiving, nyår, födelsedag eller andra tillfällen. Dessutom är den lämplig för ungdomar och vuxna. Den perfekta dekorativa gåvan.

YisiNP Måla efter siffror vuxen målning med nummer med duk och tillbehör målningar efter siffror, solnedgångar till sjön 40 x 50 cm

 out of stock
Amazon.se
as of september 22, 2023 9:19 e m

Features

 • Färdig storlek: 40 x 50 cm (16 x 20 tum)
 • Förpackningen innehåller: Bruksanvisning, nylonborstar, akrylfärg, duk, upphängningskrok.
 • Om du målar med siffrorna på målarduken ska du ange samma nummer i stället för att måla med samma nummer. Vi rekommenderar att du använder en vit penna eller vita färgpennor för att täcka siffrorna först när färgen är ljus.
 • Levereras med 3 olika penselstorlekar för stora eller små områden för att göra tunna linjer och detaljer. Perfekt för vuxna och barn som är nybörjare, följ helt enkelt instruktionerna och färdigställa en efter den.
 • Vi rekommenderar att du tar ut duken helt, lägg den sedan på en plan objektyta och sedan lägger några böcker på duken i ungefär en dag bort vecken. Du kan också torka av rynkor med ett strykjärn. Observera att den högsta temperaturen inte bör överstiga 80° C/176°C bättre.

Gör-det-själv Måla efter nummer kit, målningsfigurer vuxen-kit handritad väggmålning djur juldekor dekorationer gåvor 40 x 50 cm (katt, ramlös)

 out of stock
Amazon.se
as of september 22, 2023 9:19 e m

Features

 • Ett fantastiskt roligt alternativ för att hjälpa dina barn att förbättra sin koordination av färger och deras intelligens. Ett perfekt första steg för nybörjare att njuta av målningen.
 • Funktion: Siffrorna på färgerna motsvarar siffrorna på duken. Ingen blandning krävs.
 • En fantastisk present till föräldrar, vänner, pojkvän, flickvän och barn på födelsedagar, bröllop och dekoration. Akrylbeläggning av hög kvalitet, säker och miljövänlig, giftfri men inte ätbar.
 • Enkel instruktion, alla kan bli konstnärer. Designa ett verk av oljemålningar för din heminredning. Förbättra dina hantverksfärdigheter, måla steg för steg. Skapa dina egna mästerverk.
 • Måla dig själv. Träram ingår inte. Duken viks för transport, du kan platta ut den med ett strykjärn. Varje paket levereras med ett gratulationskort. Färgen är slumpmässig, du kan skicka ett meddelande till ditt barn eller vän.

LSAQZY Måla efter siffror vuxna sexig färgad kvinna gör-det-själv oljemålning måla efter siffror vuxen kit för barn, inklusive förtryckt duk de borstar och akrylfärger, ramlös, 40 x 50 cm

 out of stock
Amazon.se
as of september 22, 2023 9:19 e m

Features

 • 【Förpackningsinnehåll】: Vårt digitala målningssats innehåller allt som krävs för att slutföra denna målning, inklusive en förtryckt strukturerad duk på 40 x 50 cm (utan kanter), en uppsättning akrylfärger och en uppsättning penslar (inklusive 3), 1 referensbild
 • 【Reducera stress】: En mysig eftermiddag kan du slå på musiken, rita en egen målning, fördjupa dig i den vackra målningsprocessen, bli av med trycket och problemen i livet och arbetet och njuta av en perfekt dag
 • 【Enkel målning: Digital målning är lämplig för alla målningsnivåer, oavsett målningsnivå. Rita bara motsvarande siffror på duken. Dessutom är vår färg tillräcklig för att komplettera bilden. Digitaltrycket är mycket tydligt. Äldre människor och barn kan måla självständigt. Det viktigaste är att de oljemålningar jag har målat är mest uttrycksfulla
 • 【Intressanta aktiviteter】: Målning med barn, vänner och familj är inte bara rolig utan har också en oförglömlig betydelse. De färdiga bilderna kan hängas hemma som dekoration. Jag tror att det här är ett bra val
 • Perfekt kundservice: Om du har några frågor efter att ha fått paketet kan du alltid kontakta oss. Vi svarar dig via e-post inom 24 timmar och erbjuder dig den bästa servicen

YYTTLL Diy 5D Diamantmålningssats för vuxna Barn Berömd skådespelerska Måla efter nummer Kits för vuxen fullborr diamantbroderipaket   40X50Cm

286 kr  out of stock
Amazon.se
as of september 22, 2023 9:19 e m

Features

 • ✿ DIY5D diamantmålning: 16x20 tum / 40x50 cm. Enligt olika stilar har antalet diamanter i varje färg ökat med 15% till 30%. (Obs! Endast duk, ingen ram!)
 • ✿ Glänsande diamanter av hög kvalitet: Diamantmålningen är gjord av 5D tredimensionella runda diamanter, som är mer levande och ljusare än hartsdiamanter, och färgen är tredimensionell och realistisk, vilket gör den färdiga produkten mer tredimensionell. Varje diamant har enhetlig storlek, skarpa kanter och hörn, starkare tredimensionell effekt och bättre reflekterande effekt. Den bleknar aldrig och kan lagras för alltid.
 • Canvas Kanvasutskrift av hög kvalitet: Vi använder naturliga ekologiska dukmaterial, som är hälsosamma, miljövänliga, vattentäta, enhetliga i konsistens, och själva mönstret har ett klibbigt lim och skyddsfilm i plast, vilket kan bibehålla bildens klibbighet och förhindra diamanten faller. Rynkresistent, inte lätt att fluffa eller bryta, vilket gör det lättare för dig att avsluta produktionen.
 • ✿ Högkvalitativa produkter: vattentät och blekningssäker, ingen oljemålningslukt, ljus färg, antioxidationsprestanda, ytan kan torkas av med en fuktig trasa, när den rör vid ytan blir den inte smutsig och fläckad med fingeravtryck, och kan följa dig permanent. Det kan dekorera ditt rum och göra ditt rum mer konstnärligt.
 • ✿ Decorative Diamant dekorativ målning: DIY 5D diamantmålning är den mest populära framväxande produkten. Du kan dekorera ditt vardagsrum, sovrum, kontor, hotell, restaurang, badrum och andra bardekorationer för att slutföra ett ädelt och elegant konstverk som perfekt kan dekorera väggen. Det är också en perfekt present till familj och vänner.

Fairy Magic Color By Number - En förtrollad mosaik målarbok för vuxna: 13 (rolig vuxen färg efter nummer färgning)

108 kr  in stock
Amazon.se
as of september 22, 2023 9:19 e m

Features

Is Adult Product
Release Date2020-01-08T00:00:01Z
LanguageEngelska
Publication Date2020-01-08T00:00:01Z
FormatStort tryck

Mor och barn vit uggla Vuxen digital färguppsättning DIY vuxen oljemålningspresent för nybörjare Måla efter nummer med pensel och akrylfärg Ramlös 40x50cm

 out of stock
Amazon.se
as of september 22, 2023 9:19 e m

Features

 • ❥Smart utveckling: ha tålamod, använd barns digitala ritningar för att förbättra intelligensen och roligt med att rita. Både vuxna och barn kan dela, interagera och koppla av
 • ❥ Lätt att måla: Våra oljemålningar på duk är lätta att använda. Du måste bara matcha färgnumret och grafiken på duken för att fylla i färgen. Följ instruktionerna, måla efter färgnummer och avsluta dem en efter en. Speciellt lämplig för dem som gillar att måla men inte är bra på att rita frihand.
 • ❥Ideal presentation: Ritning efter nummer används inte bara för heminredning, utan också den bästa presenten till dina vänner eller familj. Att komma igång är inte för dyrt, men du kan njuta av lycka. Det är en idealisk gåva för dem som vill ta sig in i målningen men är lite blygsamma med originalmålningen.
 • ❥Briljanta färger: Denna digitala färguppsättning kan ge dig livfulla, starka färgpigment och lysande bilder, vilket är mycket lämpligt för nybörjare och erfarna människor!
 • ❥Förbättra förhållandet: Om de drar ihop kan du hjälpa din familj att förbättra förhållandet mellan föräldrar och barn, vänner och vänner, man och hustru.
/* */