hur mycket är en gallon i liter

FORWEWAY Vattenflaska 2,2 Liter Triangulär Extra Stark 100 % Läckagesäker Ekologisk Plast BPA-fri 2,2 L Stor Halv Gallon Gym Vattenflaska Med Handtag Tidsmärkning (Swart)

198 kr
Amazon.se
as of maj 7, 2024 5:07 f m

Features

 • 【2,2 liter/80 oz stor kapacitet】Vår stora vattenflaska design kan leverera ditt rekommenderade dagliga vattenintag i en fyllning. Den mest motiverande vattenflaskan med tidsmärkning påminner om att du dricker mer vatten. Klar plast hjälper dig att kontrollera hur mycket vatten du har enkelt.
 • 【BPA-fri】Tillverkad av den tuffaste och säkraste BPA-fria PETG återanvändbara plasten vår sportvattenflaska kan användas varje dag. Giftfri och ftalatfri PETG-plast, som förutom kassaskåp är också otroligt hållbar!.
 • 【Robust design】Överge den normala designen på vattenflaskan, vår halva gallon gymkanna designad för det unika triangulära utseendet är extra stark. Med flip-locket och det ergonomiska handtaget är gymflaskan lätt att dricka och bära!
 • 【MÅNGSIDIG】Vattenkanna med halv gallon är mångsidig, gymmet, före och efter träningen, bodybuilding, viktminskning, camping, resor, träning och alla andra utomhussporter samt hemma och på kontoret.
 • 【100 % PENGARNA TILLBAKA-GARANTI】Gymfatet är tillverkat med överlägsen tillförlitlighet för äkta kvalitetssäkring, 30 dagars återbetalningsgaranti som garanterar din fullständiga och fullständiga tillfredsställelse.

Gallon vattenflaska med sugrör – gallon vattenkanna BPA-fri motiverande läckagesäker sugrörslock silikon mun återanvändbar 3,88 liter vattenflaska för sport, fitness, gym, kontor (1 gallon, grå/svart gradient)

Amazon.se
as of maj 7, 2024 5:07 f m

Features

 • Timmarkörerna påminner mig om jag ska försöka komma ikapp - Vår gallon vattenflaska levereras med tydliga tidsmarkörer på sidan så att du kan se ditt dagliga vattenintag och hålla dig på rätt spår för att uppfylla dina hälso- och träningsmål.
 • BPA-fri och läckagesäker, tillverkad av PETG-plast av hög kvalitet, 100 % BPA och giftfri, luktfri och hälsosam för ditt dagliga vattendrickande. Sugrålocket är designat med en silikonmun. Mycket lätt att rengöra och dricka ur ur.
 • Stor kapacitet på 1 gallon – vattenflaskorna är hållbara, lätta och bärbara. Drick allt vatten du behöver och glöm påfyllningar: denna dagliga vattenflaska på en gallon är perfekt för en livsstil i farten!
 • Vackra färger – flaskornas färger är ljusa och mycket livfulla. Fantastisk presentidé till dig själv, dina vänner och familj, kollegor och alla som tycker om en hälsosam livsstil.
 • Observera för användning: 1. Inte diskmaskinssäker, 2. Tappa inte den, 3. Inte lämplig för varm vätska.

Opard 2 liter vattenflaska med tidsmärkningar och sugrör, en halv gallon stor motiverande vattenkanna med handtag återanvändbar BPA-fri tritan för gym och sport

Amazon.se
as of maj 7, 2024 5:07 f m

Features

 • 【64 oz halv gallon stor kapacitet】: 2 000 ml (64 oz) vattenflaska med stor kapacitet kan vara lika med 7 eller 8 koppar. Opard stor vattenkanna säkerställer och inspirerar dig att dricka tillräckligt med vatten varje dag vilket uppfyller dina normala vattenbehov under en dag. Du behöver inte fylla på flaskan många gånger. Kapacitet: Observera att 2 liter (64 oz) avser kapaciteten när du innehåller din flaska med vatten som fylls från toppen till botten av denna flaska.
 • 【Motiverande tidsmarkör】: Alltid glöms att dricka vatten eller bara dricka vatten när man är törstig? Motiverande vattenflaska med tidsmärkt utseende, lätt att kontrollera hur mycket vatten du behöver hålla och hur mycket vatten du har. Uppfyll dina dagliga vätskebehov och påminn dig om att dricka vatten vid rätt tidpunkt med denna Opard-vattenflaska på 2 liter.
 • 【Enkel handtag】: Till skillnad från andra vattenflaskor passar den stora sportvattenflaskan med ett rejält handtag i din hand, som inte behöver höja flaskan. Det är en vattenkanna du bara måste ha för sport, gym, fitness, camping och resor.
 • 【Återanvändbart elastiskt sugrör】: Sugröret kan användas eller avlägsnas enligt önskemål. Med sugröret blir det lättare att dricka vattnet på botten. Utan sugröret kan du hålla flaskan och sedan få ett snabbt vattenflöde för att uppfylla din hydrering. 2 liter (64 oz) bred mun vattenflaska passar i isbitar och rengöringsborste.(Det finns 2 borstar för rengöring som medföljer förpackningen.)
 • 【Säker och hälsosam vattenkanna】: Opard 2-liters vattenflaska är tillverkad av hållbara miljövänliga Tritan material, 100% BPA fri giftfri plast. Flip Top locket är läckagesäkert och dammtätt för att alltid hålla rent och friskt.

BuildLife 1 gallon vattenflaska - läckagesäker sugrörslock BPA-fri vattenkanna med tidsmarkör för att säkerställa att du dricker tillräckligt med vatten under dagen (grön/rosa gradient, 1 gallon)

Amazon.se
as of maj 7, 2024 5:07 f m

Features

 • 【Telefonhållarhandtag】Det robusta och hållbara handtaget håller till och med din telefon, mycket bekvämt för att titta på video, fotografera bild och direktsändning. Du kan enkelt bära vattenflaskan var du än vill. Levereras med en mängd livliga färger, det är en idealisk present till dina vänner, familj, kollegor för att motivera dem att hålla sig hydrerade och friska.
 • 【Lätt att dricka ur sugrör】Sugrummet går hela vägen till botten av flaskan så du behöver inte lyfta locket för att dricka. En gallon vattenflaska låter dig njuta av dina favoritdrycker när du är på språng! Det finns ingen ursäkt för att inte dricka vatten längre.
 • 【Motiverande citat och tidsmarkör】Med unikt inspirerande citat och tidsmarkör på den är denna vattenflaska utmärkt för att mäta ditt dagliga intag av vatten, och påminner dig om att hålla dig hydrerad och dricka tillräckligt med vatten hela dagen. Ett måste för alla träningsmål, inklusive viktminskning och allmän hälsa.
 • 【3,7 liter stor kapacitet】Stor kapacitet på 3,75 dl säkerställer att du njuter av en hel vattenflaska/kanna utan att behöva fylla på den ofta. Mätskalan hjälper dig att kontrollera den faktiska mängden vattenintag enkelt och tydligt. Bred öppning är lätt att fylla med isbitar och rengöra.
 • 【BPA-fri och ingen kemisk smak eller lukt】Tillverkad av miljövänlig återanvändbar PETG-plast av hög kvalitet, denna gallon vattenkanna är 100 % BPA och giftfri, luktfri och hälsosam för ditt dagliga vattendrickande.

liten krukor Mjölkskummande krukor, professionella mjölkkanna med rostfritt stål med rundad tipp, 350/550/750 ml gravy (Color : 550ml)

Amazon.se
as of maj 7, 2024 5:07 f m

Features

 • Denna sås skål är utformad kring dina bästa, inte bara en jul måste ha!Oavsett hur tjock eller saftig, kryddig eller ljus är din sås är, vi kan försäkra dig om att den här skålen inte kommer att göra en röra på bordet.
 • Den här professionella krukaren ger dig ultimat kontroll av hur mycket mjölk eller grädde varje kopp kaffe behöver, låt dig ha barista-grade krukare i ditt kök.
 • Professionell kommersiell mjölkskummande kruka. Kapacitet på 12 oz (350 ml), 18,9 oz (550 ml) och 25 oz (750 ml) tillverkad av rostfritt stål med matkvalitet.
 • Noble och unik italiensk stil gör det mer enastående och attraktivt Låt det vara en bra inredning för ditt kök Annan kapacitet gör mjölkpannan perfekt för 1 eller 5 Koppstorlek för kommersiell, familj eller kontor, starta en ny dag med det bästa tillståndet och humöret.
 • Den enkla designen och dipless tippen betyder ingen röra och perfekt latte art. Enkel att greppa och hälla, kommer du inte att känna sura händer när du gör mycket latte jobb.

Soluppvärmd dusch campingvattenbadväska, 5 gallon/20 liter bärbar soluppvärmd dusch campingvattenbadväska Utomhus Resor Vandring

196 kr
2 new from 196 kr
Free shipping
Amazon.se
as of maj 7, 2024 5:07 f m

Features

 • [HÖGKVALITETSMATERIAL] Denna soluppvärmda duschväska är gjord av miljövänligt PVC-material
 • [KAN FÖRSTÄRKAS] Handtaget på påsen kan förstärkas av hårdplaströret
 • [BEKÄVLIG ATT ANVÄNDA] Denna soluppvärmda duschväska är utrustad med ett duschhuvud och en kran, det är mycket bekvämt att kontrollera vattnet
 • [HUR MAN ANVÄNDER] Denna soluppvärmda duschcampingvattenbadväska kan hängas på trädgrenar för att ta ett bad när du campar eller vandrar
 • [IDEALT VAL] Denna soluppvärmda duschcampingvattenbadväska är en ganska bra produkt för att få dig att städa och känna dig mer bekväm efter en lång expedition

liten krukor Mjölksköldskål Rostfritt stålkanna Pitcher Espresso Kaffe Craft Milk Cream Frother Pitcher gravy

Amazon.se
as of maj 7, 2024 5:07 f m

Features

 • Denna sås skål är utformad kring dina bästa, inte bara en jul måste ha!Oavsett hur tjock eller saftig, kryddig eller ljus är din sås är, vi kan försäkra dig om att den här skålen inte kommer att göra en röra på bordet.
 • Produktstorlek: 7,6 * 9.5cm, Typstorlek: 6.6cm.
 • Mjölkkangen är tillverkad av rostfritt stål av livsmedel, vilket är mycket starkare än plast eller glas och har ett längre livslängd.
 • Det är en fullstor, lätt att greppa handtag och lättläst mätindikator, utformad för att göra mätning och dumpning av en bris.
 • Det är mycket lämpligt för skummande eller ångande mjölk för latte, mätvätska, tillförsel av mjölk eller grädde, etc.

Bränslefilter UK-10K båt marin bränslefilter vattenavskiljare passar för yacht, fartygsmotor

856 kr
Amazon.se
as of maj 7, 2024 5:07 f m

Features

 • â–Tillverkad av nylon och fiber, antioxidation och korrosion, lång livslängd
 • â– Utrustad med en transparent skål med o-ringvattenmätare gör att du kan se med ett ögonblick hur mycket vatten som har fångats av filtret
 • ★ Inkluderar 10,30 mikron, enkelt utbytbart filterelement och bränsleledningsadaptrar, till skillnad från andra modeller
 • â– Passar alla utombordare upp till 350 hk med ett maximalt bränsleflöde upp till 31 gallon/timme (117 liter/timme)
 • â–förpackningen innehåller: 1 st bränslevattenavskiljare; 2 st skruv; 1 st skruvnyckel

liten krukor Keramisk Creamer With Handle Milk Creamer Jug for Köksås Pitcher Servering Pitcher gravy

Amazon.se
as of maj 7, 2024 5:07 f m

Features

 • Denna sås skål är utformad kring dina bästa, inte bara en jul måste ha!Oavsett hur tjock eller saftig, kryddig eller ljus är din sås är, vi kan försäkra dig om att den här skålen inte kommer att göra en röra på bordet.
 • Perfekt för servering grädde och mjölk i varje kaffe och te service
 • Gjord av högkvalitativt porslin; inget droppmunstycke, vilket reducerar förvirring; Bekvämt handtag för att hålla fingrarna borta från högtemperaturobjekt
 • Det är mycket lämpligt att servera lemonad, iced-te och andra drycker såväl som varmt eller varmt innehåll som varm lönnsirap.
 • Det är mycket lämpligt som en gåva för teälskare, eller som en present till värdinna av en familj barista och kaffe gåva.

2,2 l liter och 1,3 l stor kapacitet BPA-fri läckagesäker plast halv gallon gym sport vattenflaska stor träning dricksvatten kanna fuktbehållare lätt med enkel bärrem och flip up-lock

594 kr
Amazon.se
as of maj 7, 2024 5:07 f m

Features

 • ❤Obs! Denna vattenflaska med stor kapacitet är tillverkad av PETG avancerad och säker BPA-fri plast, är endast för kallt vatten.
 • ❤2-2,2 L stor kapacitet: Uppenbarligen den enorma kapaciteten! 2,2 liter passar inuti flaskan. Detta motsvarar dagligt vattenintag. Genomskinligt utseende, enkelt att kontrollera hur mycket vatten du behöver hålla och hur mycket vatten du har får. Perfekt för behov av före eller efter träning. Säker och miljövänlig – tillverkad av den säkraste och hållbara BPA-fria plasten.
 • ❤Läckagesäkra funktioner: sportvattenflaskan är med 5 cm öppning som lätt rymmer isbitar, mätmarkörer tryckta på sidan av flaskan hjälper dig att spåra ditt vätskeintag, och är också praktiska när du blandar drycker i flaskan. Helt läckagesäker! Stark nylonrem och hållbart lock fäst på flaskan, det blir inga bekymmer för att förlora kepsen.
 • ❤Modern och praktisk design: sportvattenflaskan är designad med halkfritt handtag, därför stabilt handtag som ger fördelar. Robust bärhandtag på baksidan är också en tryckmössa, lätt att bära, modern att vara med denna vackra design, och också en fantastisk present till dina pojkvänner, sportälskare.
 • ❤ Mångsidig: Perfekt för utomhussporter som bodybuilding, spela basket, campingresor, till gymmet etc. Alla allmänna tränings- och fitnessaktiviteter inomhus eller utomhus som håller dig hydrerad genom hela, eller helt enkelt för att hålla dig hydrerad hemma eller i arbetsbygget, viktminskning, camping, resor, träning och alla andra utomhusaktiviteter samt hemma och på kontoret.
Table
Go up