Skip to content

Frukostset: kaffebryggare, brödrost och vattenkokare testad

Många tillverkare som Philips, Braun eller Gastroback erbjuder så kallade frukostuppsättningar. Dessa består vanligtvis av en kaffemaskin, en brödrost och en vattenkokare. ETM-testmagasinet har 14 frukostuppsättningar tittade. Resultatet: Alla fick betyget “Bra”. Det var den bästa frukostuppsättningen i testet Braun sommelier (cirka 250 euro, tillgänglig härBraun Sommelier på Amazon

) Frukost. I synnerhet hjälpte den goda kaffemaskinen och den bra brödrosten uppsättningen att vinna testet.

Bilder från Amazon Product Advertising API / Advertised Products (Advertising) / Amazon Affiliate Links

De Philips frukostsats i rostfritt stål (från 100 euro, tillgänglig härPhilips frukostsats i rostfritt stål på Amazon

) landade på 2: a plats med all-round “bra” enheter, följt av Gastroback Design Avancerad frukostuppsättning. Kaffemaskin, brödrost och vattenkokare är överlag ”bra”, men det fanns fortfarande kritik: rostningstiden och bryggtiden var för lång och skalan på vattenkokaren var svår att se.

De WMF Skyline frukostuppsättning övertygad med den bästa vattenkokaren i testet. Det var pris / prestationsvinnaren Adexi Melissa Swarovski. Sammanfattningsvis betygsattes alla 14 frukostuppsättningar som “Bra” i testet. Du hittar detaljerad information om jämförelsen av frukostuppsättningen i ETM-testmagasinet, nummer 2/2012. Du får reda på vilka brödrostar som övertygar i testet här.

/* */