Skip to content

FloraPrima – bästa online blommatjänst i testet av Computer Bild

14 februari är det alla hjärtans dag. Vissa ger choklad eller en romantisk middag, andra säger det med blommor. De senare kan antingen lämna blommorna personligen eller överraska den bättre hälften genom att skicka blommorna, till exempel till arbetsplatsen. Men vilken blomleverans är bäst? Vilken blomsterleverans är billig och bra? Ett pågående blomma leverans test i Computer Bild 4/2012 ger svaret. En summa av åtta online-blommatjänster jämfördes. Testvinnare med betyget “Bra” var floraprima.de. Vi gillade till exempel det stora urvalet, den enkla beställningen och villkoren.

Skicka blommor online: Flora Prima är den enda “bra”

Jag erbjuder också blommor FloraPrima bra service som en gratis glasvas och vara tillmötesgående med klagomål, skriver testarna. Endast de relativt höga leveranskostnaderna på söndagar kritiserades. Landade på andra plats i blomstertestet fleurop.de (Betyg “Tillfredsställande”). Det stora urvalet, enkel beställning och goodwill för klagomål och leverans samma dag berömdes, de relativt dyra buketterna och de höga leveranskostnaderna kritiserades.

3: e platsen gick till flower2000.de (Betyg “Tillfredsställande”). De billiga erbjudandena, servicen och goodwill för klagomål är bra, det lilla urvalet och de ibland orimliga priserna är dåliga. Alla andra online-blomstertjänster i testet fick ett “tillräckligt” eller “dåligt” testresultat. Den fullständiga testrapporten finns i Computer Bild, nummer 4/2012. Du kan hitta ett nytt test om onlineblomstrare här.

/* */