Skip to content

Filtermaskintest: Sex modeller med kvarn i jämförelse

Vilken filterkaffemaskin är bäst? Svaret är ett test i ETM-testmagasinet. Sex kaffemaskiner med integrerad kvarn var tvungna att bevisa sig. Testvinnaren med ett “bra” övergripande resultat var Philips HD7751Philips HD7751

. Enheten gör gott kaffe, är lätt att använda och har låg strömförbrukning, skriver testarna.

Bilder från Amazon Product Advertising API / Advertised Products (Advertising) / Amazon Affiliate Links

Den kom på andra plats i ETM-testtidningens jämförelse av kaffefiltermaskiner Russell Hobbs Platinum Collection Mill & Brew 18331-56 (Betyg “bra”). Fördelarna med kaffefiltermaskinen med kvarn inkluderar kort bryggtid, enkel hantering, god uppvärmningsfunktion och gott hällbeteende, samt automatiskt avstängnings- och torrkörningsskydd.

Även Adexi Exido 245104 uppnådde ett “bra” totalresultat. Kaffefiltermaskinen är utrustad med en akustisk signal och en konstant uppvärmningsfunktion. Bryggtiden är kort och hanteringen är extremt lätt. De Beem Fresh Aroma Perfect Deluxe V2 W5.001 (Betyg “Bra”) övertygad med en vakuumkanna och ett vattenfilter. De DS-produkter CoffeeMaxx Premium 1113 (Betyg “Bra”) beröm för sitt aktiva kolfilter och den goda utrustningen. Beem Fresh-Joy Café W8.001 uppnådde en “tillfredsställande” testbetyg. Mer information om filtermaskintestet finns i ETM-testmagasinet 1/2012.

Fortsätt läsa: Kaffemaskiner med glaskanna och vakuumkanna i testet

/* */