Endast B2B & Återförsäljare - Kontakta [email protected]

Om Oss

Med omsorgsfullt utvalda fotografier och många års erfarenhet som fotografer och ramsättare är vårt mål att sprida samtida fotokonst till alla och till ett rimligt pris – utan att kompromissa med kvaliteten. Högkvalitativa och unika konstfotografier monterade i egentillverkade exklusiva träramar – Allt tillverkat för hand i vår studio i Stockholm.

Ramar & Papper

Alla fotografier är tryckta på ett UV-skyddat syrafritt, 260g tjockt fineart papper med en matt, obestruken finish och monteras i en av våra handgjorda träramar. För att undvika reflektioner på konstverket har vi valt bort glas eller akryl framför verket och ersatt det med en Hahnemühle fineart skyddsbehandling. Detta är en ny standard som man ser på selektiv exklusiv fotokonst som ger en speciell närhet till konsten.

Limiterade

Alla fotografier som visas på Arteme säljs i en limiterad upplaga av 50 exemplar per storlek. Varje inramat verk tillverkas vid beställning, monteras och undertecknas av den rammakare som monterar ditt specifika exemplar för att verifiera kvalitetskontroll.

Glasfria

Fördelen med att inte ha något glas är att man slipper alla eventuella reflexer för att framhäva konsten. Kolla på vår exempelbild. Det är också ett miljövänligare alternativ, då vi tillverkar allt i vår egna studio i Vasastan.