edinburgh att göra

Måla efter nummer Edinburgh gör-det-själv akryloljemålning för barn och vuxna och nybörjare, heminredning canvasmålning 40 x 50 cm (utan ram)

176 kr
Amazon.se
as of augusti 2, 2022 8:51 e m

Features

 • 【Digital målningskit av akryl: Dukstorleken är 40 x 50 cm (16 x 20 tum). Förtryckt texturduk, vi tillhandahåller de gör-det-själv-konstmålningstillbehör som behövs för att göra hela bilden, en uppsättning akrylfärg, en uppsättning borstar (inklusive 3 delar), och 2 krokar.
 • 【Säkerhet och akrylfärg】: Säker, miljövänlig akrylfärg, giftfri, säker att använda. Barn och gravida kvinnor kan använda det på ett säkert sätt. Akrylfärg har stark vidhäftning och färgmättnad, vilket kan ge stark ljusstyrka.
 • 【Hjälp med stressminskning】: Digital målning passar alla färdighetsnivåer. Du, dina vänner och familj kan njuta av nöjet med att måla, slappna av och minska stress. För barn kommer detta att öka deras kreativitet, samma kommer att öka deras tålamod.
 • 【Perfekt som presentidé 】: måla efter nummer Satser är den bästa gåvan till jul, Thanksgiving , födelsedagstävlingsbelöningar och så vidare. Det är också perfekt för vardagsrum, sovrum, badrum och korridor heminredning.
 • 【Målarstil】: Du kan bestämma målningens vändning enligt dina egna preferenser eller numerisk beställning. DIY oljemålning, måla enligt din egen stil.

YHKTYV Edinburgh Castle träpussel flerfärgad gör-det-själv-gåva roligt spel konstverk utmanande svårt pussel 300 st

236 kr
Amazon.se
as of augusti 2, 2022 8:51 e m

Features

 • Pusselmaterial för vuxna: 300 pussel för vuxna är tillverkade av trämaterial av hög kvalitet med precisa skäreffekter för att säkerställa tydliga bilder och matcha exakt med högkvalitativa, miljövänliga och giftfria komponenter. Storleken på det färdiga pusslet: 28 cm x 40 cm (11,02 tum x 15,74 tum).
 • Exakt montering – oavsett pusslets storlek är varje pussel exakt gjort, så varje pussel passar perfekt.
 • Pedagogiska stressavlastningsleksaker: Pussel kan lugna människors sinnen, fokusera på att färdigställa spelet, utlösa ett kreativt meditationstillstånd, stimulerar effektivt människors tankefärdigheter, kultivera tålamod, låter dig bygga närmare relationer med andra och skapa en lycklig atmosfär.
 • En fantastisk gåva: Detta pussel är en idealisk gåva; vi designar varje leksak enligt högsta kvalitetsstandarder. Du kan tillbringa fritid med din familj och dina vänner och kultivera ditt sinne och hjärta.
 • Dekoration: När du är klar kan du rama in den när som helst och stolt visa upp den hemma! Om det saknas pussel kan du kontakta oss, vi ersätter gärna pusslet åt dig, 100 % kundnöjdhetsgaranti.

Hyllbb Skottland Edinburgh flod järnvägsbro gör-det-själv färgning efter siffror väggdekoration målning - 40 x 50 cm, med ram, gör-det-själv oljemålning efter nummer kit

349 kr
Amazon.se
as of augusti 2, 2022 8:51 e m

Features

 • Material: Duk, duken är tillverkad av högkvalitativt linne och färgen är gjord av miljövänliga material (akrylharts). 100 % nöjdhetsgaranti. Köp med förtroende
 • När du födelsedag, jul, och Thanksgiving anländer, kan du ge den till dina vänner, barn och kollegor som en gåva.
 • Det är det bästa valet för att berika din fritid. Kan hjälpa dig att minska stress och få en känsla av prestation. Du kan skapa fantasifulla mästerverk till en bråkdel av kostnaden.
 • det kommer att vara ett bra pedagogiskt val som hjälper ditt barn att stärka sin färgkoordination och gynna deras intelligens, under processen med "DO IT YOURSELF" kan barnets praktiska förmåga förbättras, och det hjälper till att främja deras fantasi och kreativitet.
 • Hur man gör: Matcha numren på färgen och figurerna på duken för att fylla i färgen,OBS: Om du väljer alternativet "Ingen ram" ingår träramen! Duken kommer att vikas för transport och du kan använda strykjärn för att återställa den.

Edinburgh Landskap Gör-Det-Själv-Träpussel 300-Bitars Hjärnutmaning För Barn Inomhusspel Väggdekor Stimulera Kreativitet Konstverk Present Avtagbar

372 kr
Amazon.se
as of augusti 2, 2022 8:51 e m

Features

 • Material av högsta kvalitet: tillverkade av högkvalitativa trämaterial. Stark och motståndskraftig mot böjning. Färgerna i pusslet är ljusa och ljusa, och de olika delarna är väl integrerade. Den slutliga storleken på de 1500 pusslen: 57 cm x 87 cm (22,44 tum x 34,25 tum). Bokstäverna "ABCD" är tryckta på baksidan av pusslet och är användbara tips för att minska svårigheten i pusslet.
 • Exakt montering – Oavsett storleken på pusslet är varje pussel gjort exakt, så varje pussel passar perfekt.
 • Fördelar: lämplig för barn och vuxna, stark underhållning, rikt innehåll, kan träna hjärnan och öka nöjet. Lämplig för fritid och familjeunderhållning.
 • Bra presentidéer: Vill du ge omtänksamma presenter till din familj eller vänner? Pussel är en rolig aktivitet som kan genomföras individuellt eller i grupp, och ger vackra presenter till människor i alla åldrar på födelsedagar och helgdagar.
 • Du kan lägga till en fotoram för att göra den till en väggmålning och hänga den hemma som ett handgjort konstverk. Om du har några frågor kan du kontakta oss när som helst, vi kommer att svara dig inom 24 timmar och ge dig kvalitetsservice.

YHKTYV Edinburgh Castle, Skottland Träpussel för vuxna familj barn 1 000 delar gör-det-själv konststil för vardagsrumsinredning

298 kr
Amazon.se
as of augusti 2, 2022 8:51 e m

Features

 • Pussel av hög kvalitet: tillverkade av trämaterial av hög kvalitet. Rekommenderas för barn över 8 år. Pusslets baksida separeras med bokstäver. 1 000 pussel färdig storlek: 70 cm x 50 cm (27,55 tum x 19,68 tum). Exakta klippning och tydliga dellinjer säkerställer att pusslen är snäva och sammankopplade.
 • Unik design: Pusslets färg är skarpt, ljus och delarna är väl integrerade. Kanten på varje bit flyter smidigt med sina angränsande bitar.
 • Pusselspel: Om du vill förbättra hjärnans vitalitet genom några bra intelligensspel, så är här ett bra spel för att hjälpa dig att göra detta. Bästa spelvalet för att stanna hemma
 • Unika presenter: pussel är perfekta presenter till föräldrar och vänner på födelsedagar, bröllop, jul, fester och andra tillfällen. Efter färdigställt kommer pusslet att ge dem stort självförtroende.
 • Perfekt kundservice: Utmana din familj och vänner och ge timmar av kul och underhållning. Att sätta ihop detta extraordinära pussel kommer säkert att bli en permanent del av ditt hem. Om du upptäcker att du saknar en bit i pusslet, kontakta oss så skickar jag det till dig.

YHKTYV Edinburgh slott under den blå himlen 3D gör-det-själv konststil träleksaker svår 98 delar pussel för vuxna familjetärning

186 kr
Amazon.se
as of augusti 2, 2022 8:51 e m

Features

 • Pussel av hög kvalitet: Tillverkad av högkvalitativt trämaterial, miljövänligt, giftfritt, tjockt och starkt, det rekommenderas för vuxna och barn över 8 år. Detta unika pussel innehåller 98 små pussel. Färdig pusselstorlek: 20 cm x 29 cm (7,87 tum x 11,41 tum).
 • Unik design: Varje pusselbit är skuren i en unik form, tillverkad av högkvalitativt pappersmaterial, starkt och återanvändbart, enkelt att rengöra, stora pussel separeras med bokstäver på baksidan, vilket effektivt undviker förvirring under spelet.
 • Utmaning och kul för vuxna, pussel kan slappna av på humöret och underhålla sin fritid. Under pusselprocessen kan de uppskatta charmen med landskap och mänsklighet från hela världen. När du har slutfört pusslet kan du rama in det och använda det som heminredning
 • Fantastisk gåva: utveckla hand-öga-koordination, fina motoriska färdigheter, problemlösningsfärdigheter, förmåga att känna igen formen, minne och uppgifter. Pussel kan effektivt stimulera och utmana hjärnan och stödja barnens utveckling när de leker och lär sig. Detta är en bra aktivitet för familjer, klassrum, skolor, hemskolor och kyrkor.
 • Handla med förtroende: Om du har frågor, kontakta oss. Om du inte är nöjd får du en återbetalning eller ersätter den med en helt ny produkt. Njut av detta roliga pussel nu!

ZSMPU Pussel 1 000 bitar Edinburgh Skottland gåva gör-det-själv modern väggkonst unik present heminredning

281 kr
Amazon.se
as of augusti 2, 2022 8:51 e m

Features

 • 1 000 pusselspel, den färdiga pusselstorleken är cirka 75 x 50 cm. Lämplig för vuxna, barn, äldre, familj, vänner för att njuta av livet tillsammans, du kan också använda pusslet självständigt.
 • Material: Trä. Miljövänlig, hygienisk, ingen lukt, ingen deformation, slitstyrka, korrosionsbeständighet, tydlig struktur, polerad i olika processer, mjukare och tuffare.
 • När du färdigställer detta pussel med din familj och vänner skapar det möjligheter för kommunikation och främjar goda relationer och intimitet.
 • Bättre present - det är en slags trevlig och snygg present till dina vänner, familjer, släktingar och klasskamrater. Speciellt på jul, tacksägelsedagen, barnens dag, nyår eller födelsedag.
 • Bokstavstips på baksidan – Bokstäverna A-H skrivs ut på baksidan av pusslet som en användbar ledtråd, så du kan lita på att det snabbt hittar rätt bit för att minska svårigheten i pusslet.

YHKTYV Edinburgh arkitektoniskt landskap gör-det-själv konststil pussel för vuxna 500 bitar pussel för vuxna barn stora pusselspel leksaker gåva

248 kr
Amazon.se
as of augusti 2, 2022 8:51 e m

Features

 • Pusselmaterial och innehåll: innehåller 500 pussel och ett högupplöst foto. Tillverkad av 500 stycken av högkvalitativa trämaterial, de är starka och böjningsbeständiga. Efter en speciell ytfilmbehandling förblir färgen fräsch efter långvarig förvaring. Storleken på den färdiga produkten är 38 x 52 cm (14,96 tum x 20,47 tum).
 • Unika och perfekta delar: Varje del har en helt unik form. Perfekt skäreffekt, perfekt kombinationseffekt, utmanande utsökt pussel.
 • Pussel för vuxna: detta otroliga vuxna pusselspel kommer att inspirera glädje för hela familjen och ge timmar av underhållning och underhållning. Ett perfekt tidsfördriv som alla kan njuta av!
 • Utmärkt gåva: Använd detta pussel för att skapa många minnen med familj och vänner. Det är en fantastisk gåva oavsett om det är på semester eller fritid.
 • Du kan lägga till en fotoram för att göra den till en väggmålning och hänga den hemma som ett handgjort konstverk. Om du har några frågor kan du kontakta oss när som helst, vi svarar dig inom 24 timmar och ger dig kvalitetsservice.

YHKTYV 200 delar pussel pussel för vuxna och barn träningshänder träleksaker gör-det-själv avtagbar, Edinburgh, Storbritannien

223 kr
Amazon.se
as of augusti 2, 2022 8:51 e m

Features

 • Säkerhetsmaterial: Dessa pusselbitar är tillverkade av tjockt trä, giftfritt och smaklöst. Efter att ha klippts helt med avancerad tryckteknik förblir färgen fräsch efter långvarig förvaring. Rekommenderas för barn över 8 år. Den färdiga storleken på detta pusselspel med 200 delar är 25 cm x 35 cm (9,84 tum x 13,7 tum).
 • Unik design: Pusslets färg är klar och ljus, och de olika delarna är väl kombinerade. Kanten på varje block flyter smidigt med angränsande block.
 • Pedagogisk betydelse: pussel kan främja hand-öga-koordination, finmotorik, problemlösning, koncentration, minne och uppgifter. Pussel kan också användas för att förbättra kognitiva förmågor.
 • Gåva av hög kvalitet: Pusslet är tillverkat av trämaterial av hög kvalitet. Använd högkvalitativa tryckmetoder för att säkerställa att kvaliteten på det kompletta pusslet är lika vackert som det ursprungliga pusslet. Detta är också en bra present till pojkar och flickor.
 • Njut av det roliga med pussel, det här är det bästa spelvalet för att stanna hemma. Om du hittar den saknade delen i pusslet, kontakta oss, vi lovar att svara inom 24 timmar, och vi kommer att ersätta det med en ny del gratis.

YHKTYV Naturskön utsikt över Edinburgh, Skottland, Storbritannien 3D gör-det-själv konst stil träleksaker svåra 98 bitar pussel för vuxna familjetidning

186 kr
Amazon.se
as of augusti 2, 2022 8:51 e m

Features

 • Högkvalitativt pussel: tillverkat av högkvalitativa trämaterial, miljövänligt, giftfritt, tjockt och starkt, det rekommenderas för vuxna och barn över 8 år. Detta unika pussel innehåller 98 små pussel. Färdigt pusselstorlek: 20 cm x 29 cm (7,87 tum x 11,41 tum).
 • Unik design: Varje pusselbit är skuren i en unik form med högkvalitativt papper, som är robust och återanvändbart, lätt att rengöra. Stora pusselbitar separeras med bokstäver på baksidan, vilket effektivt undviker förvirring i spelet.
 • Utmaning och kul – för vuxna, pussel kan slappna av på humör och underhålla fritiden. Under pusselprocessen kan de uppskatta landskapet och humanistisk charm från hela världen. När du har slutfört pusslet kan du rama in det och använda det som heminredning.
 • Den perfekta gåvan: Pussel är inte bara ett bra sätt att minska stress, utan också en bra källa till prestation. Det är också det bästa presentvalet.
 • Köp med förtroende: Om du har några frågor, kontakta oss. Om du inte är nöjd får du en återbetalning eller ersätta den med en helt ny produkt. Njut av detta roliga pussel nu!
Table
Go up