devon rex pris

All You Need Is Love And A Devon Rex katt träskylt 13,5 x 25,4 cm vintage look dekoration hantverk skylt för hem kök badrum gård trädgård garage inspirerande citat väggdekor

101 kr
Amazon.se
as of juli 10, 2022 2:52 e m

Features

  • Hängande dekorativa skyltar i trä – träskyltar har en rustik look för att dekorera alla hem och företag. Träskylten är 25,4 cm lång och 12,7 cm bred. Dessutom har vi också träskyltar med en storlek på 30 cm lång och 15 cm bred. Du kan kontakta oss vid behov.
  • Dekorativ skylt i trä av hög kvalitet – materialet är träfiber av hög kvalitet och eleganta kursiva bokstäver; varje hängande träskylt innehåller ett ordentligt anslutet flätat rep som kan hängas på knoppar, krokar etc.
  • Hållbar upphängningsdesign - vår hållbara träskyltar kan motstå blekning och klimatförändringar; varje hängande dekorativ träskylt kommer att ge en varm och varm känsla till familj, vänner och grannar.
  • Heminredning – vår träskylt kan vara perfekt för heminredning, dörrdekoration, staketdekoration och så vidare.
  • Garantiinformation - Vi säkerställer att vår träskylt är densamma som på bilden, och om det finns ett kvalitetsproblem kan vi ge en retur; om du har några frågor om våra träskylt är du välkommen att kontakta oss.
Table
Go up