Skip to content

Den nya Philips PerfectCare GC9220-strykstationen i testet

Med den nya strykstationen Philips PerfectCare GC9220 du kan spara dig att sortera tvätten efter stryktemperatur i framtiden. Strykstationen har en OptimalTemp-funktion som säkerställer en jämn temperaturfördelning. De ETM testmagasin tittade på hushållshjälparen och bedömde den ”mycket bra”. Strykstationen med en 1,5 liters vattentank är enkel att använda och redo att användas på bara två minuter, skriver testarna. Strykjärnet ligger bekvämt i handen och stryksulan glider enkelt över tvätten.

Bilder från Amazon Product Advertising API / Advertised Products (Advertising) / Amazon Affiliate Links

Även envisa veck är inga problem för enheten, liksom svåra eller känsliga tyger. Sammantaget sticker strykstationen ut Philips PerfectCare GC9220

(runt 230 euro) med ett ”mycket bra” glid- och strykbeteende, enligt ETM-testmagasinet. Den långa ångslangen ger stor rörelsefrihet vid strykning. Nackdelar: Ingen ångdrift med minimal fyllning. Dessutom blir ångan mycket varm med lång ångdrift. Mer information om testrapporten finns i ETM-testmagasinet, nummer 11/2012. En guide om ämnet Köp ett strykjärn läs på den här sidan.
/* */