Endast B2B & Återförsäljare - Kontakta [email protected]

Upgrade your walls

15/08/2019
Med några få, enkla stylingknep kan du skapa en helt ny känsla hemma. Byt ut tavlor och inredningsdetaljer mot färger och motiv som du gillar just nu. Små förändringar som gör skillnad!

Swedish House Mafia x Arteme

01/05/2019

Arteme och SHM har under en tid teaseat sitt samarbete i sociala medier. Kollektionen består av fem olika konstverk i en begränsad upplaga av 50 st. Storleken på dessa verk är 50×70.

klockan 10.00 den 3 maj gäller det att hänga hårt på lanseringslåset då konstverken släpps i begränsad upplaga i SHMs pop up butik i Stockholm

Köpantalet är begränsat till ett konstverk per betalande kund.

Kollektionen släpps inte online.

ARTEME x RESIDENCE MAGAZINE

23/03/2019

Trycks på UV-beständigt kvalitetspapper

Arteme är ett nätbaserat galleri med handplockad och limiterad fotokonst som säljs i handgjorda träramar. Verken trycks på ett UV-beständigt kvalitetspapper vilket gör att man kunnat ta bort glaset framför ramen. Både för att helt slippa reflektioner – och komma ner i vikt. Verken, som tillverkas och monteras i deras ateljé på Frejgatan, finns i tre storlekar med priser som sträcker sig från 699 till 1 999 kronor.

– Hela tanken med Arteme är att göra riktig fotokonst tillgänglig för många fler. Vi vill erbjuda en möjlighet som inte finns i dagsläget, säger Alexander.

Andreas håller upp  en inramad närbild av en kvinna i en mask av modeskaparen Maison Margiela.

– Bara den här ramen skulle kosta 700 kronor hos en rammakare. Hos oss får du dessutom ett ramsatt verk som är färdigt att hänga upp på väggen.

arteme ram hornarteme tavla arm tatueradarteme inramade tavlorarteme miljöarteme miljö sideboard lampa tavla