alla hjärtans dag blommor

10 st vattentäta presentpåsar för pappersblommor med handtag kraft bukett bärare väskor låda brunt papper tygväskor för alla hjärtans dag, färsk blomma växt present, blomsterarrangemang, bröllopsfest presenter

Amazon.se
as of april 9, 2024 2:22 e m

Features

 • Premiummaterial: de utsökta blompåsarna är tillverkade av 260 gsm kraftpapper, inbyggt vattentätt lager, tjockt och hållbart. En perfekt blomkorg för handbundna buketter eller blomgåvor
 • Två olika storlekar för dig att välja: storlek A – 8,5 x 4 x 15 cm (4,5 x 5,3 tum); storlek B – 4 x 12 x 15 cm (5 x 12,5 x 15 cm), kan rymma små krukväxter, en massa blommor eller hantverk
 • Starkt och bekvämt handtag: Lång formad handrem fixeras med metallspännen, påverkar inte den estetiska känslan av bukett, mycket bekväm att bära
 • Brett utbud av tillfällen – presentpåsarna har en kort, exklusiv och elegant look, perfekt för födelsedagar, bröllop, brud, baby shower, examen, inflyttning, jul, alla hjärtans dag blommor presentpåse
 • Återanvändbar och återvinnad: Presentväskan är tillverkad av kraftpapper som är hållbart, återvinningsbart, biologiskt nedbrytbart och miljövänligt. Att välja en hållbar presentpåse av papper är också ett slags grönt sätt att leva, låt oss säga adjö till plast vilket orsakar miljöskador från och med nu. Den är vikbar och lätt, tar inte mycket plats för förvaring, dina vänner och gäster kommer gärna att behålla dem

Skönheten och odjuret ros i glaskupol för evigt ros blomma mors dag ros gåvor till mamma, LED-glasros för kvinnor flickor på mors dag bröllopsdag födelsedag alla hjärtans dag

Amazon.se
as of april 9, 2024 2:22 e m

Features

 • ❤️Skönheten och odjuret-rosen: Röd rosbukett i glaskupol. Den eviga rosblomman är perfekt och oklanderlig. Skönheten och odjuret rosgåvor är lika fulla av oändligt hopp och skönhet som en fräsch för alltid. Och det kommer att ge dig oändlig kärlek och skönhet.
 • ❤️Glasblommor: Glasros innebär att rosorna är perfekta och evigt lagrade i en glaskupol, skönheten och odjuret roskupolen är gjord av glas, vilket är mer transparent och utan orenheter. Basen är tillverkad av trä, som är stabil och slät yta utan ådring. Glaskupolrosen skulle också se fantastisk ut som en mittpunkt i ditt vardagsrum eller sovrum.
 • ❤️Romantiska rosor presentidéer: Skönheten och odjuret är en romantisk present till alla hjärtans dag, bröllop, förlovning, mors dag, årsdag, födelsedag, tacksägelsedag och jul, till och med använd den för cosplay, vilket kommer att ge henne en överraskning, gör henne glad och skapa mycket romantiker. Skönheten och odjuret rosgåvor är utmärkta för att göra juldekorationer.
 • ❤️Perfekt storlek: Till skillnad från andra liknande rosor är vår skönhet och odjuret i en glaskupolstorlek 23 cm x 14,5 cm x 12 cm/9 tum x 5,7 tum och konstgjorda rosor för inomhus med LED-ljus drivs med 3 x AAA-batteri (ingår ej). Vårt romantiska rosglasljus är en mycket idealisk storlek, det vill säga att den ser generös ut och tar inte för mycket position.
 • ❤️Presentförpackning: Den eviga rosen i glaskupolen levereras med en vacker presentask, så att du kan ge direkt utan att spendera tid på förpackningen. Fantastisk romantisk skönhet och odjuret ros blomgåva, alla hjärtans dag present, mors dag gåva, födelsedagspresent och bröllopspresent till älskare och vänner.

Ros i glas, evig ros i glas med LED-ljus, vacker och odjuret ros, konstgjord blomma ros, romantisk present till mamma, mormor, kvinnor, flickvän, alla hjärtans dag, födelsedag, huvuddekoration

Amazon.se
as of april 9, 2024 2:22 e m

Features

 • 【Vacker och odjuret rosor】– Denna eviga rosblomma är inspirerad av filmen "Skönheten och odjuret – en vacker sann kärlekshistoria. Det symboliserar romantisk och evig kärlek och representerar också önskan om vacker kärlek, precis som du och den du älskar. Ett speciellt sätt att uttrycka "Jag älskar dig", en speciell ritual som påminner om de goda minnen i ditt liv.
 • 【Rose i glas】- Vår galaxros är tillverkad av högkvalitativ plast, de levande kronbladen och bladen producerar olika färger under olika vinklar och olika lampor, ser mycket vacker ut. Täckt med en ljus glaskupol för att göra rosblomman bättre bevarande. Basen är gjord av trä, som har en stabil och slät yta utan grader. Denna glasros skulle också se fantastisk ut som ett hjärta i ditt vardagsrum eller sovrum.
 • 【Lys upp den eviga kärleken】– Denna förtrollade ros omger den varma LED-ljuskedjan, vilket ger dig ett säkert och varmt ljus på natten. Perfekt för att skapa en romantisk atmosfär för dig under ditt jubileum och festligheter! Låt de varma och vackra lamporna lägga till ytterligare en fantastisk minnespunkt till kvällen med levande ljus. Lys upp kärleken mellan dig och din älskade med vår eviga ros!
 • 【Romantiska presentidéer】– Denna ros i glaskupol är perfekt för att skapa en romantisk atmosfär. Bästa presenten till henne, flickvän, fästmö, fru, mor, mormor, syster, kvinnor, etc. Perfekta presentidéer för alla hjärtans dag, mors dag, kvinnodagen, årsdag, födelsedag, Thanksgiving och jul. Dessutom kan den också användas för vardagsrum, sovrum, bröllop, fester, hotelldekoration etc.
 • 【Utsökt förpackning】 – Den högkvalitativa nya förpackningen, inbyggd stötdämpande EPE-pärlbomull, skyddar inte bara glasrosen mer effektivt under transport, utan förhindrar också damm och repor. Du behöver inte längre oroa dig för att få en trasig gåva och en väl förberedd överraskning kommer att bli en pinsam scen. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss, vår vänliga kundservice finns där för dig.

Sunia konserverad äkta ros, evig handgjord bevarad ros med I Love You-halsband på 100 språk, gåva, förtrollad äkta ros, blomma för Alla hjärtans dag, årsdag, bröllop, romantisk gåva till henne.

Amazon.se
as of april 9, 2024 2:22 e m

Features

 • 【Handgjord äkta blomma ros】Evighetsros gjord av 100% äkta färsk ros med minst 30 kronblad 7 – 8 cm i diameter.
 • 【Smyckeskrin】: Det finns en liten låda med 'I Love You' halsband på 100 språk.
 • 【Lång livslängd】 Den konserverade rosen håller i 3-5 år, inget behov av vattning eller annan skötsel, men UNDVIK direkt solljus, starkt doftande saker, hög temperatur och dammig miljö.
 • 【Romantisk gåva till henne】En konserverad ros är en symbol för evig sann kärlek, uppskattning och omtanke. Det är den perfekta presenten till din flickvän, fru, mamma, mormor och andra som du älskar, som present på Alla hjärtans dag, mors dag, julklapp, tacksägelsegåvor, på bröllopsdagen till henne, bästa present till fru, födelsedagspresenter till henne eller på annan årsdag till flickvän.
 • 【Paket och köptrygghet】Box med ros + låda med halsband (med I Love You-halsband på 100 språk). Kan ge honom eller henne fler överraskningar. Om det uppstått några problem, vänligen känn dig fri att kontakta oss!

2-pack 2,3 fot simulering violett blomma blåregn sidenblomma falsk blåregn vinstockar silke blomma hängande girlang för alla hjärtans dag hem bröllop trädgård dekoration – lila

191 kr
Amazon.se
as of april 9, 2024 2:22 e m

Features

 • Den efterföljande simuleringen violett blomlängd är 700 mm. Förpackning med 2 stycken
 • Fräsch utseende som är perfekt för balkongväxter, trädgårdsstaket och trädgårdsväggdekorationer, trevligt utseende och gör människor flexibla
 • Delikat hantverk, solskydd, vattentät, tappar inte färg, fräsch färg, giftig och ofarlig, ingen lukt lätt att installera och demontera
 • En slags dekoration för många tillfällen, till exempel fester, fester, bröllop bästa valet
 • 100 % pengarna tillbaka-garanti för tillfredsställelse! Köp simulering violett blomma, om du av någon anledning är missnöjd, garanterar vi återbetalningar.

Bevarad äkta Ros,Presentförpackning Med I Love You Necklace,Handgjord Evig äkta Rosblommapresent Till Hennes Kvinna Fru Flickvän Mor På födelsedag,årsdag,Alla hjärtans Dag,Mors Dag,Jul

301 kr
Amazon.se
as of april 9, 2024 2:22 e m

Features

 • 【100% Handgjord Konserverad äkta Ros】 Varje ros är tillverkad av äkta ros och bearbetad med specialteknologi. Om den underhålls korrekt kan den behålla sin livlighet och skönhet i minst ett år eller mer. Låt denna ros alltid vara med dig, och påminn dig alltid om romantisk kärlek och harmoniska och nära relationer.
 • 【Romantisk Present Till Henne】 Evig ros betyder evig och sann kärlek. Det är ett romantiskt sätt att visa kärlek till flickvän, fru, mor, mormor och sötnos. Dessutom är det också som en utsökt gåva det bästa valet på Födelsedag, alla hjärtans dag, mors dag, tacksägelsedag, juldag och jubileum.
 • ️【Se "Jag ÄLSKAR DIG" på 100 Språk】 Sätt hänget framför ditt ena öga nära, du kommer bli förvånad över att se "Jag ÄLSKAR DIG" på 100 språk. Eller slå på kameran på din mobiltelefon och justera hängande konvexa yta med linsen, och du kan se hängets innehåll från mobiltelefonens skärm.
 • 【Tips】 För att förhindra att produkten repas eller lämnar fingeravtryck plastade vi ett lager plastfilm på produkten. Efter att ha mottagit produkten, öppna detta lager av plastfilm för att få en bättre tittarupplevelse av Eternal Rose.
 • 【Förpackat och Service】 Den utsökta presentförpackningen levereras med ros och halsband, tillsammans med ett gratulationskort och en förpackningspåse. Det är bekvämt för dig att skriva ditt meddelande på gratulationskortet. Efter att ha mottagit varorna kan du lägga presentförpackningen i förpackningen och skicka den till personen utan ytterligare förpackningar. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

E-Bestar 6 000 rosenblad för romantisk atmosfär bröllopsfest dekoration, konstgjord siden röd ros blommor för alla hjärtans dag, dop, födelsedag gör-det-själv tillbehör

Amazon.se
as of april 9, 2024 2:22 e m

Features

 • 【Vackra och romantiska】: Paketet innehåller 6 000 bitar vackra rosenblad och silkesdukar är mjuka och har formen och den naturliga färgen på riktiga rosenblad. Ser väldigt verklig och vacker form, inga obehagliga lukt orsakade av färgämnet, är skrynkelbeständiga, lätt.
 • 【 Romantisk röd】: Den rena röda symboliserar ömsesidig lojal kärlek. Dessa vackra rosblad försvinner eller bleknar inte och kan användas om och om igen.
 • 【Överraskningsdekoration】: Den perfekta dekorationen för många tillfällen. Bröllop, alla hjärtans dag, smekmånad, årsdagar, födelsedagar, fotografi och alltid redo när du vill ge en romantisk atmosfär.
 • 【Bra möjlighet】: Dessa rosenblad är komprimerade, och kronbladen skiljer sig relativt lätt när du gnuggar dem mellan fingrarna. Perfekt för att göra rosarrangemang, blomsterarrangemang, perfekt som rumsdekoration, bordsdekoration eller brudbukett.
 • ??Försäljningstjänst: Vackra rosor ger en romantisk atmosfär, för alla som vill överraska sin partner och har planerat en speciell romantisk kväll. Vi erbjuder 24 timmars onlinetjänst, kontakta oss när.

TiKiNi 24K guldfolie ros blomma, guldpläterad ros med låda LED ljusfri lyx presentbox färgglad rosa blomma alla hjärtans dag födelsedagsfest

Amazon.se
as of april 9, 2024 2:22 e m

Features

 • Den mest romantiska presenten: Blommor är en av de mest romantiska gåvorna i världen, och rosor är också idealiska gåvor eller rumdekorationer.
 • Andningsljus: Den färgglada rosa med vibrerande ljusdesignen blinkar rött och blått varje gång den vibrerar.
 • Vacker presentlåda: Vacker presentlåda. Du kan erbjuda viktiga personer rosor med ros. Utsökta presenter till mors dag, tacksägelse, jul, alla hjärtans dag, födelsedag, examen, bröllop, årsdag.
 • Vackra färgglada blommor: Färgglada blommor och blad, utsökta mönster och färgglada rosor med gyllene grenar är tillräckliga för att dekorera ditt rum och göra dig romantisk när som helst.
 • Färdig gåva: I lådan finns en vacker ask som du kan ge till andra direkt som present. Stora romantiska alla hjärtans dag-gåvor, födelsedagspresenter och bröllopspresenter för älskare och vänner.

LIHAO 33 stycken papper pompom dekoration silkespapper girlang ballong set hängande blommig pompoms pappersblommor för alla hjärtans dag bröllop examen dop barn födelsedagsfest

Amazon.se
as of april 9, 2024 2:22 e m

Features

 • Material: pom pom av sidenpapper, cirkelkrans av kartong (cirklarna i rosa och vitt är släta, de gyllene är glitter), latexballonger. De är miljövänliga, giftfria och mycket lätta.
 • Antal: pom poms: 6 stycken 40 cm (vit, gul, rosa x 2), 3 stycken 30 cm (vit, gul, rosa x 1), 3 stycken 25 cm (vit, gul, rosa x 1); 2 x kransar; 18 x ballonger. Förpackning med 33
 • Lätt att använda: Pompom dekorationsset med snöre för att hänga i taket, barnrum, terrasser, veranda, grenar etc.
 • Dekorationsset: blandfärgat dekorativt set med pompoms, papperskrans; mjuk färg, vacker och iögonfallande utseende. Du kan använda denna silkespappersblomma dekoration som bordsdekoration, takdekoration, festdekoration.
 • Mångsidig användning: Perfekt för festdekoration och hemdekoration, bröllop, födelsedagsfest, babyparty, semester etc.

inodiref 3D pionblomma popup-kort 3D blomma pop up gratulationskort 3D-födelsedagskort med kuvert romantisk blomma alla hjärtans dag kort för mors dag, bröllop, alla hjärtans dag, årsdag, födelsedag

Amazon.se
as of april 9, 2024 2:22 e m

Features

 • Storlek: Storlek på 3D-popup-födelsedagskortet: 18 x 13 cm. Varje gratulationskort levereras med ett kuvert, du kan skriva dina önskningar i det tomma utrymmet.
 • Konstnärlig och romantisk: Pop-up-kortet presenterar dig med röd pionblomma, med mjuka färger och en snygg finish, har tillräckligt med känsla för den romantiska upplevelsen, den som öppnar den kommer att bli rörd och förvånad.
 • Material av hög kvalitet: Varje Alla hjärtans dag-kort är tillverkat av högkvalitativt papper, välgjort, lätt, lätt att bära, med en slät täckdekoration, lätt att använda och kan lagras under lång tid.
 • Utsökt hantverk: Pop up gratulationskort använder en teknik för att urholka det utskurna pappret, varje ihåligt snitt är noggrant och vackert. Handmonterad för att säkerställa en perfekt 3D-pop-up-modell.
 • 【Anpassning】Pop-up-kortet är tomt och du kan skriva dina egna välsignelseord på det, vilket är mycket lämpligt som ett popup-födelsedagskort, tackkort, nyårskort, födelsedagskort för mamma, fru, barn och pappa.
Table
Go up